Cruze Autoshow’la Türkiye’ye ’merhaba’ diyecek

Güncelleme Tarihi:

Cruze Autoshow’la Türkiye’ye ’merhaba’ diyecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2008 00:00

Chevrolet’in global kompakt otomobil platformunda geliştirdiği yeni modeli Cruze, İstanbul Autoshow Fuarı’nda Türkiye pazarına merhaba diyecek.

Geçtiğimiz hafta kapıları açan Uluslararası Paris Otomobil Fuarı ile aynı anda İstanbul’da lansmanı yapılacak olan Chevrolet’nin yeni modeli Cruze, 2009 yılının ilk aylarında satışa sunulacak.

Chevrolet markasına büyük bir ivme kazandırması beklenen Cruze, ilk olarak 1.6 litre 112 beygir benzinli ve 2.0 litre 150 beygir turbo dizel motor seçenekleri ile pazara girecek Cruze, daha sonra 1.4 litrelik benzinli motor seçeneğine kavuşacak.

Chevrolet Cruze Avrupa, Amerika, Rusya, Meksika, Brezilya ve Güney Kore GM Tesislerinde üretiliyor. 4.6 metre uzunluğundaki Chevrolet Cruze, özgün bir ön tasarıma sahipken, arka kısmı ise Epica’dan izler taşıyor. Oldukça agresif bir ön yüze sahip olan araç, dar cam profili sayesinde oldukça sportif bir duruş sergileyen Cruze, boyutları ile diğer C segmenti araçlardan daha büyük olacak. Geniş iç hacmi ve büyük bagaj kapasitesine sahip olacak Cruze, 5 kişinin rahatlıkla seyahat edebileceği şekilde tasarlanmış. İç mekanında üç kollu direksiyon simidi ve ergonomik ön konsolu ile dikkat çeken araç, kullanılan malzeme kalitesi ile de bir üt sınıfa yaklaşmış.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!