Courtney Love iç çamaşırı alışverişinde yakalandı!

Güncelleme Tarihi:

Courtney Love iç çamaşırı alışverişinde yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 18:32

Courtney Love, bir alışveriş merkezinde iç çamaşırı seçerken objektiflere yakalandı. Tanınmamak için çok çaba sarf eden Courtney Love, başarılı olamadı ve yakalandı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Courtney Love, New York’ta bir alışveriş merkezinde iç çamaşırı seçerken kameralara yakalandı. Ünlü bir firmanın iç çamaşırı koleksiyonunu dikkatle inceleyen Courtney Love, mağaza içerisindeyken bile güneş gözlüklerini çıkarmadı.

Ancak, Courtney Love tüm bu çabalarına rağmen tanınmaktan ve görüntülenmekten kaçamadı.

Dantelli ve leopar desenli iç çamaşırlarını dikkatle inceleyen Courtney Love, bu mağazada alışverişini tamamladıktan sonra ayrıldı ve alışveriş merkezini gezmeye devam etti.

Courtney Love iç çamaşırı alışverişinde yakalandı

Courtney Love, bir zamanlar müzik dünyasına damga vuran Nirvana isimli müzik grubunun henüz 27 yaşındayken hayatını kaybeden üyesi Kurt Cobain ile 1992 yılında evlenmiş ve Frances Bean isimli bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. O dönemlerde, Nirvana grubunun hayranları tarafından kocasının ölümünde parmağı olduğu konusunda suçlanmış, kızı ile de bir dönem arası bozulmuş, eşinin genç yaşta ölmesinin ardından bir daha hiç evlenmemişti. Güzel şarkıcı, 2000’li yılların başlarında skandallarla sık sık gündeme geliyordu.

BAKMADAN GEÇME!