Çok yakında evleniyoruz

Güncelleme Tarihi:

Çok yakında evleniyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2007 00:00

Mustafa Sandal, uzun zamandır birlikte olduğu Emina Türkcan’la ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mustafa Sandal fotoğrafları için tıklayın

Emina Türkcan fotoğrafları için tıklayın

Çok yakında evleniyoruz
"O çocuklarımın annesi olacak kadındır" diyen Sandal, evleneceğini açıkladı: "Birbirimizden nefret ettiğimiz anlar oldu, ama yine de kopamadık. Ciddi ciddi ayrılığı denedik, başaramadık. Bizi bağlayan bir şey var ve çok yakında evleniyoruz." İşte tam biz konuşmaya başlayacakken, Sandal’ın dedesi Hüseyin İleri’nin de çıkageldiği o keyifli röportaj...

K imbilir neler neler yaşamışsınızdır birlikte?Mustafa Sandal: Neler yaşamadık ki; acayip hikayelerimiz var. Dedemin hikayeleri müthiş...

Hüseyin İleri: O zamanlar bant icat olmamıştı. Sabah radyoya girerdik, akşam 23.00’te çıkardık. Hafta sonu dahi çalışırdık. Her gün 7-8 neşriyat yapardık. Biz bu işin açlığını, cefasını çektik. Şimdiki radyocular ayda 3 milyar alıyor. Ben ayda 800 YTL emekli maaşı alıyorum.

Hüseyin Bey, şimdilerde çok şöhretlisiniz. Bu durum hoşunuza gidiyor mu?

H.İ:
Torunum sayesinde kaybolan ismim tekrar "güm" diye patladı. Bugün herkes tarafından tanınan biri oldum. Tabii ki bu durum beni mutlu ediyor, etmez mi? Keyifliyim...

Peki torununuzu bize nasıl anlatırsınız?

H.İ:
Dört torunum var. Ama Mıstık benim ilk göz ağrım. O doğduğu zaman ben dede olduğumu hiç anlamadım. Çok hızlıydım, çapkındım yani.

Maşallah çok dinçsiniz. Bunun bir formülü var mı?

H.İ:
Ben 1926 doğumluyum... Tam 81 yaşındayım. Hayata pozitif bakarım, iyi düşünürüm, gülmeyi, neşeyi severim. Her akşam üç duble rakımı da içerim. Sadece kandillerde ve ramazan ayında içmem.

Bence sinema filmi de yapmalısınız?

M.S:
Bu ay sonunda üçüncü reklam filmimizi çekeceğiz. Öyle bir senaryo hazırladık ki, herkes kopacak. Sonra dördüncü filmimiz gelecek. Ondan sonrasına da bakacağız artık. Bu arada dedeme başka firmalardan da teklif var. Birlikte şov yapmamız için televizyondan teklifler alıyoruz. Ayrıca benim bir başka projem var, dedemle beraber bir sinema filminde rol almak istiyorum. Şu an senaryo kafamda hazır. Ön çalışmalarımız devam ediyor.

H.İ: Ben müsaade istiyorum, biraz dinleneceğim çocuklar.

Tabii ki, iyi istirahatler...

M.S:
Tamam dedeciğim, birazdan görüşeceğiz.

"Devamı Var" albümünüz için neler söyleyeceksiniz? Beğenmeyenler var...

- Beğenmeyen olabilir ama ben ne yaptığımı biliyorum. Bugüne kadar yaptığım en iyi albüm, bu albümdür. Ben yine iyi bir albüm yapabilirim ama bundan daha iyi bir albüm yapamam.

Mesela, "İndir diye şarkı mı olurmuş" diyorlar...

- "İndir" eğlendiren bir şarkı. Şuna bakmak gerek; bu şarkı konsere gelen herkesi coşturuyor mu, coşturuyor. Bitti! "Devam Et" dinledikçe derinleşen bir albüm. "Melek Yüzlüm", "Herkes Mecbur", "Çoban"... Hepsi güzel şarkılar. Bu albüm içime çok sindi. Evet ilk çıktığında bir-iki kişi saçma sapan şeyler söylemeye çalıştı, ama başarılı olamadı. Güneş balçıkla sıvanmaz.

Tarkan’la görüşüyor musunuz?

- Yok canım. Öyle bir görüşme, sohbet falan yok. Sadece bende iyi temenniler var. O da, diğerleri de herkes iyi olsun. Bu iş insanın aklını çok karıştırabiliyor çünkü...

Ne gibi?

- Bazı temelleri atarken dikkat etmezsen, bu işin sonu büyük yalnızlıktır. Rahmetli Zeki Müren sanat güneşiydi, efsaneydi ama yapayalnızdı. Şu an yaşayan birçok ünlü isim, yalnız. Bu mesleği yaparken bütün ilişkilerini, bütün yürüyüşünü bu işe dayarsan, yolun sonunda büyük yalnızlık seni bekler. Ve ben yalnız olmak istemiyorum. Hayatı doyasıya yaşamak ve kalabalık, mutlu bir son istiyorum.

Sanat dünyasında sağlıklı bir ilişki, yuva, aile kuranların sayısı o kadar az ki. Çoğu evlilikler hüsranla bitiyor.

- Yok, ben Emina ile mutlu bir hayat kuracağıma inanıyorum. Bu ara kendisiyle evliliği sıkça telaffuz etmeye başladık. Allah kısmet ederse çok yakında bunu gerçekleştireceğiz. Artık bir ailemizin olmasını istiyoruz. 37 yaşındayım. Enerjim yerinde, duruş olarak belki yaşımı göstermiyorum, ama ruh olarak artık belli bir yaştayım. 45 yaşında baba olmak istemiyorum. Çocuk olmayınca insanın kalbi kuruyor. O yüzden sevdiğim insandan bir evlat sahibi olmak istiyorum. Baba olmak bir hayat kılavuzluğudur. Bundan daha keyifli bir şey olabilir mi?

Anlaşılan siz en kısa zamanda evlenip, hemen de çocuk yapacaksınız.

- Galiba öyle olacak. Her an bir sürpriz yapabiliriz.

 Emina her kızdığında Bosna’ya gidiyor, siz de peşinden. Kaçan kovalanır durumu mu yaşanıyor?

- Zaman zaman Emina ile kavga ediyoruz ama bu kavgalar öyle büyük kavgalar değil. Böyle kaçıp gitmeler, terk etmeler yok. "Vay bu şarkıyı ona mı yazdın" diye çekip gidecek bir kız değil Emina. O böyle şeylere karışmaz. Kıskançlıkları yoktur.

Çok kavga ettik ama ayrılmadık

Emina benim çocuklarımın annesi olacak kadındır. Onunla ilk bakıştığımız anda biz bunu anladık. Çok kavga ettik ama birbirimizden ayrılamadık. Ciddi bir şekilde denedik bunu, olmadı. Ne tutuyor bizi bir arada bilmiyorum. Kopmaya çalıştık, kopamadık, böyle bir şey var mı? Olmadı, beceremedik. Kaderle alakalı bir durum sanırım. Gün geldi birbirimizden nefret ettik ama kopamadık. Ayrıyken birbirimize daha da sarıldık. Çok acayip bir şey yaşıyorum. O yüzden Emina benim için tamamdır.

EUROVISION’A GİDEN, SMS YARIŞMASINDA DEKOR OLUYOR

Eurovision’dan bana teklif gelmedi. Ama gelse de kabul etmem. Çünkü Eurovision, bir SMS yarışması oldu. O yarışmaya katılarak SMS yarışmasında dekor oluyorsun. İngilizce şarkı söylemek de gereksiz. Adamların zaten bize karşı bir duvarı var. Tavırları böyleyken bir de onlara gidip "Senin için İngilizce bile söylerim, yeter ki beni sevin" gibi yalakalalık mı yapacağım? Ben şarkımı ana lisanımla söylerim kardeşim! Diyalog için İngilizce konuşurum, ama sonuçta ben bir Türk mamülüyüm. Bu topraklarda doğdum, bu topraklarda Mustafa Sandal oldum, ana dilim var ve Türk malıyım. Sen de benim ürünümü istiyorsan, bunu böyle kabul edeceksin. Etmiyorsan anlaşamıyoruz demektir. İngilizce yapılan albümlerin akıbeti ortada. Eleştirmiyorum. İngilizce okumak isteyenler buyursun okusun. Ama bana göre gereksiz...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!