Çocuk Karnavalı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Çocuk Karnavalı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2010 00:00

Swissôtel The Bosphorus Istanbul’un, artık gelenekselleşen ve her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen Çocuk Karnavalı yarın yapılıyor. Bu yıl da sürpriz sanatçılar, konserler, danslar, oyunlar olacak, çocuklar doyasıya eğlenebilecek. 12.00-17.00 saatleri arasında, ailelerin de katılımıyla gerçekleşecek organizasyonun tüm geliri Anne Çocuk Eğitim Vakfı’na (AÇEV) bağışlanacak.

Swissôtel The Bosphorus İstanbul’un Çocuk Karnaval’ı yıllardır düzenleniyor. Karnavaldan elde edilen gelir de, her yıl farklı kurumlara bağışlanıyor. Bu yıl organizasyonun tüm geliri Anne Çocuk Eğitim Vakfı’na (AÇEV) gidecek.
Fuji Balo Salonu’nda, yarın 12.00-17.00 saatleri arasında yüzlerce çocuk oyunlar oynayacak, sevdikleri çizgi film kahramanlarıyla tanışacak, konserler izleyecek, resim ve bilgisayar oyunu gibi etkinliklere katılacak.
Çocuklara birbirinden farklı eğlence seçenekleri sunan etkinlik, saat 12.00’de brunch ile başlayacak. Swissôtel’in 5. ve 7. katı sadece bu karnavala ayrıldı. İsteyen çocuklar yüz boyama, kitap tanıtımı gibi etkinliklerine katılabilecek, devasa oyuncaklarla oynayabilecek. Ayrıca sürpriz sanatçıların konserlerinde dans edip, sahneye çıkma fırsatı bile yakalayabilirler. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bir çekiliş düzenlenecek, miniklere onlarca hediye dağıtılacak.
Etkinliğin biletleri Swissotel ve Beşiktaş’ta bulunan Mohini Aile ve Çocuk Yaşam Merkezi’nde satılıyor. Büyükler için açık büfe sınırsız brunch’ın dahil olduğu biletlerin fiyatı, kişi başı 120 lira. 4-16 yaş arası çocuklar için yüzde 50 indirimli. 0-3 yaş arası çocuklar ise etkinliğe ücretsiz olarak katılabiliyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen karnavalın ana sponsoru Finansbank. Co-sponsorluğunu ise Abdi İbrahim, Bahçeşehir ve BJK Koleji, Biltur, Colgate, Gap, Marks&Spencer, Mavi Jeans yapıyor.
Swissôtel Tel: (212) 326 11 00 / 3305

Kimler katılacak neler yapılacak

Çocuk Karnavalı’nda Bengü ve Yüksek Sadakat Grubu sahne alacak. Demet Şener, Sinem Kobal, Meltem Cumbul gibi ünlü isimler çocuklarla bir gün geçirecekler. Makyaj sanatçısı Eti Motola, çocukların yüzlerini boyayacak. Çocuk ve gençlik edebiyatı alanında faaliyet gösteren Günışığı Kitaplığı da yapılacak çekilişte 10 çocuğa, kitap seti armağan edecek. Ayrıca, Günışığı Kitaplığı standını ziyaret eden çocukları çeşitli sürprizler bekliyor olacak.
Organizasyonda çocuklara eğlenceli ve eğitici aktiviteler düzenleyecek kuruluşlar arasında şunlar var: Dole, Tırtıl Kids, Paperie, Doğan Egmont Yayıncılık, Anneyiz Biz Dergisi, All For Kids Dergisi, Mohini, İbrahim Kutluay Basketbol Akademisi, My Gym, Treehouse, Lola, Mad Science, Bahçeşehir Koleji, Smart Kids, Furla Eğitim ve Danışmanlık, Akademi Çocuk, Tudem, Yılmaz Yayıncılık, Diş Dostu Derneği, Dünya Göz Hastanesi, MAC Art Gallery, Bedri Baykam resim atölyesi, Avrupa Müzik, Biscuit Mobilya, Pinokyo Işıl Anaokulu, Elvin Tekstil, Asiye Şahin Bale Okulu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!