Çıplaklar Akdeniz’e açıldı

Güncelleme Tarihi:

Çıplaklar Akdeniz’e açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2004 01:56

Çıplaklar kampından sonra şimdi de yolcu gemileriyle çıplaklar turu başladı. İlk çıplaklar yolcu gemisi, yaklaşık 450 kişiyle ilk kez Akdeniz’e açıldı.

Çıplaklara ev sahipliği yapan 17 bin tonluk Flamenco isimli yolcu gemisi, geçen pazartesi günü Barcelona’dan yola çıktı. Çıplaklar turunu organize eden İspanyol Gheisa Tours’dan bir sözcü, ‘Normal bir deniz seyahati gibi, ancak bu defa çıplaklığı sevenler katılıyor’ dedi.

Yolcuların büyük bir kısmını İspanyol ve İngilizler oluşturuyor. Yolculuğun tamamında personel giyinik olacak, yolcular ise sadece akşam yemeklerinde kıyafet giymek zorunda olacaklar. Ancak havuzda ve güneş güvertesinde giysi giymek kesinlikle yasak. Hijyenik olması nedeniyle havlunun zorunlu olduğu belirtilirken, geri kalan alanlarda giysi isteğe bağlı bırakıldı.

Karaya ayak basıldığında yolcular giyinik olacak, ancak her molada yolculara çıplak kalabilecekleri imkanlar tanınacak. Çıplaklar plajı ya da çıplaklar kulüplerinde yolcular yine anadan üryan gezebilecekler.

Tatilciler, yolculuk boyunca gemide disko müzik eşliğinde çıplak dans edip, kumar oynayabilecekler. Çıplaklığı ciddiye alanlar için de ‘Çıplaklık ve Ayrımcılık’ konulu bir panel de düzenlenecek. Önceki gün gemide ayrıca hayatlarını birleştirmeye karar veren iki yolcuya Flamenco’nun kaptanı Joannis Notarakis nikah kıydı. Ancak nikahın çıplak mı, yoksa giyinik mi olduğu konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!