Cinayet soruşturmasına gazeteci damgası

Güncelleme Tarihi:

Cinayet soruşturmasına gazeteci damgası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2013 00:00

“Şerifi Kim Öldürdü” sorusu üzerinden ilerleyen bir suç romanı olan The Paperboy’un seks, çamura bulanan şiddet, ucuz sahneler ve ırkçılık dolu beyazperde uyarlaması ‘Gazeteci Çocuk’.

Haberin Devamı

Lee Daniels’ın yönettiği filmin en dikkat çekici özelliği oyuncu kadrosu. İki çılgın karakteri oynayan Nicole Kidman ve John Cusack’ın sıra dışı performansları görülmeye değer. Özellikle de Nicole Kidman’ın Sharon Stone edasıyla bacaklarını açıp, John Cusack ile karşılıklı orgazm olduğu hapishane sahnesi!

İçimden bir ses “Bu film bana ne verdi şimdi?” diyor.
Aklıma yer eden timsahın karnının deşildiği o korkunç görüntüleri, ucuz şiddeti saymazsak pek fazla bir şey de hatırlayacak değilim filme dair.
Durun haksızlık etmeyeyim, Nicole Kidman’ın ilginç performansını da unutmam sanırım.
Özellikle de hapishanede açık görüşte yaptığı seksi ve aynı zamanda komik de duran orgazm şovunu.
Bu sahnedeki Nicole Kidman komedisiyle değil tabii ama seksepalitesiyle ‘Temel İçgüdü’deki Sharon Stone ile yarışır.
Hatta bu iki sahnenin karşılaştırılması kaçınılmaz.
Ama bunlar hariç bir şey geçmedi bana filmden.
Ve ne tuhaftır ki, böyle bir boşluk hissi uyandırmasına rağmen hiç sıkılmadığım ve izlemekten keyif aldığım bir film oldu, Gazeteci Çocuk.

Haberin Devamı

Cinayet soruşturmasına gazeteci damgası

PEDRO ALMODOVAR’DAN LEE DANIELS’A

Gazeteci Çocuk, Amerikalı yazar Pete Dexter’ın 1995 tarihli aynı adlı suç romanının uyarlaması.
Romanı beyazperdeye aktarması için ilk düşünülen isim Pedro Almodovar’mış.
Charlotte rolü için de Sofia Vega ile anlaşılmış.
Ancak sonrasında işler değişmiş, projeyi devralan Lee Daniels’la birlikte Charlotte rolü de Nicole Kidman’a gitmiş.
Lee Daniels’ın yönettiği filmin oyuncu kadrosu Nicole Kidman’ın yanı sıra hayli renkli ve zengin: Zac Efron, Matthew McConaughey ve John Cusack.
Hikâye 1960’larda Güney Florida’da geçiyor ve olayların geçtiği dönemde evde çalışan siyahi hizmetçinin ağzından aktarılıyor.
Son dönemin yükselen yıldızlarından Zac Efron’un canlandırdığı Jack Jansen, üniversiteden ayrıldıktan sonra kasabasına ve sıkıcı hayatına geri dönmüş bir genç.
The Miami Time gazetesinde çalışan ağabeyi Ward (Matthew McConaughey), şerifi öldürmekle suçlanan Hillary Van Wetter’ın hüküm giydiği davayı araştırmak üzere çıkagelince, Jack’ten yol göstermesi için yardım istiyor.
Jack’in, kendisinden yaşça hayli büyük olsa da hayran olduğu, hatta sırılsıklam âşık olduğu Charlotte Bless (Nicole Kidman) adlı güzel kadın, Hillary’nin yanlışlıkla hüküm giydiğine inanmakta.
Niyeti hapisten çıkar çıkmaz onunla evlenmek.
Van Wetter’i temize çıkartması için The Miami Times muhabirlerinden medet umuyor ve onlarla işbirliği yapıyor.

Haberin Devamı

NICOLE KIDMAN VE JOHN CUSACK’İN  KARŞILIKLI ORGAZM SAHNESİ MÜTHİŞ

Film, sonuçta öyle ahım şahım bir senaryoya sahip olmasa da şiddet sahneleri, oyuncuları ve onların performanslarıyla hayli konuşulacak bir yapım.
İki çılgın ve sıra dışı karakteri canlandıran Nicole Kidman ve John Cusack karşılıklı döktürüyorlar.
Sarışın afet Charlotte ile sevgilisi Hillary Van Wetter’in hapishanedeki ıslak ve seksi açık görüşmesi sadece bu filme değil, sinema tarihine damga vuracak cinsten.
Genç kızların sevgilisi Zac Efron fiziği, Matthew McConaughey ise kısa pantolonlu, hafif göbekli ilginç haliyle akılda kalıyor.
Gazeteci Çocuk, konusunu bir gün sonra hatırlamasanız bile, oyunculukları ve o özel birkaç sahnesi ile akılda kalacak bir film.
Özel sahne derken, Nicole Kidman’ın Zac Efron’un üzerine işediği sahne mi desem -ki yönetmenin dediğine göre Kidman o sahnede gerçekten çocuğun üzerine işemiş-, John Cusack karşısında bacaklarnı açıp, en seksi haliyle oturduğu, karşılıklı orgazm oldukları sahne mi, yoksa timsahın bağırsaklarının ortaya döküldüğü an mı, siz seçin artık.
İşte böyle ilginç bir film, Gazeteci Çocuk.
Hiç sıkılmadan izleyip, hoşça vakit geçirmeniz, arkasından bol bol konuşmanız garanti.

Haberin Devamı

Cinayet soruşturmasına gazeteci damgası


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!