Çılgın parti

Güncelleme Tarihi:

Çılgın parti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2001 00:00


Yüksel ÇAKIROĞLU
Haberin Devamı

Adonis’in personel gecesini kovboylar, daltonlar, İspanyol dilberleri, sultanlar ve mahkumlar bastı

Dallar yönetimine geçtikten sonra ilk defa personel gecesi düzenleyen 5 yıldızlı şehir otellerinden Adonis'te renkli bir kutlama yapıldı. Genel Müdür Değer Akın'ın padişah kıyafeti giydiği personel gecesinde, kimi müdürler de dalton, kovboy gibi kılıklara büründü. Birer gün arayla düzenlenen renkli gecelerde, 300 personel eşleriyle birlikte eğlendi.

NEFESLERİ KESTİLER

Otelin patronları Ayşe, Bekir, Halil ve Kadın Dal'ın da katıldığı muhteşem gecede, yüzlerce çeşitli hediye dağıtıldı. Rezervasyon şefi Berrin Tuzcuoğlu'nun yılın personeli seçildiği gecelerde, solist Banu Karaca ile eküri Tolga Entan, davetlileri coşturdu. Finalde ise Rus dansçıların yaptığı erotik revü gösterileri, nefesleri kesti.

Tüm birim müdürlerinin değişik kıyafetler giyerek eğlendiği gecede kovboy kılığına giren Muhasebe Müdürü Nadiye Çamşirin, İspanyol kılığına bürünen Halkla İlişkiler Müdürü Değer Erbora'nın boğazına tabancasını dayadı.

Rezervasyon Şefi Berrin Tuzcuoğlu, ilk kez düzenlenen personel gecesinde yılın personeli seçildi. Tuzcuoğlu, House Ceeper Öznur Altondal ve Genel Müdür Sekreteri Yasemin Töre ile mutluluk pozu çektirdi.

Satış Pazarlama Müdürü Asuman Kıvanç ile Yiyecek İçecek Müdür Yardımcısı Aysel Bal, gecede güzellikleriyle dikkat çektiler.

İlk defa düzenlenen personel gecesinde otelin Genel Müdürü Değer Akın, eşi Güldeniz Akın ile bol bol dans etti.

YERLERİNE OTURMADILAR: Otel personeli, renkli gecede bir an olsun yerlerine oturmadı.

Otelin solistleri Tolga Ertan ile Banu Karaca, personel gecesinde muhteşem bir konser verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!