Çilek Kız geliyor

Güncelleme Tarihi:

Çilek Kız geliyor
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 23, 2013 00:00

1980 yılında Amerika’da tebrik kartlarının yanı sıra oyuncakları, video oyunları ve kitapları çocuklarla buluşan ‘Strawberry Shortcake’ (Çilek Kız), bugün tüm dünyada çocukların merakla takip ettiği bir fenomen.

Haberin Devamı

‘Strawberry Shortcake’s Berry Bitty Adventures’ adlı çizgi filmi çocuklar arasında en çok reyting alan program.
Çilek Kız’ın oyuncakları da dünya çapında bugüne kadar beÅŸ milyondan fazla sattı.Â
Peki herkesin bayıldığı, çizgi filmiyle izlenme rekorları kıran ‘Çilek Kız’ nasıl bir karakter?
Bu sevimli kız Minicik Şehri’nde yaşıyor. Herkesin en iyi arkadaşı olan Çilek Kız, Çilek Cafe’de arkadaşları için partiler düzenliyor, onlara yardım ediyor ve destek oluyor.
En yakın arkadaşları ise Minicik Kitapçısı’nı işleten ‘Böğürtlenli Çörek’, moda trendlerinin en yakın takipçisi ‘Ahududu’, saç stilisti ‘Limonlu Şeker’ ve mutluluk verici çözümler sunan ‘Portakal Çiçeği’.

MARTTA 3 HAFTA SONU

Her şeyi çilek rengi ve konseptinde olan bu çilli, sevimli küçük kız ile arkadaşları, şimdi de eğlenceli sahne şovlarıyla Türkiye’de çocuklara unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.
Tüm karakterler özel kostümleriyle sahnede olacak.
Dans, müzik ve şovlar yapılacak.
2-3, 9-10 ve 16-17 Mart’taki Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde (MKM) izlenebilir.
Biletler, Biletix’te ve MKM gişelerinde. (212) 351 93 90

Kitap okusun

Haberin Devamı

Eğrisiyle doğrusuyla bıcır bıcır bir kahraman Olga, ilkokula gidiyor. Ablasıyla, ailesiyle, arkadaşlarıyla maceralar yaşıyor. Oyunlar oynayarak sıradan günlerine renk katmaya çalışıyor. Kimi zaman yanlış anlaşılmaktan, kimi zaman haksız yere ceza almaktan yakınan bu küçük kıza bazen gülecek, bazen kızacak, bazen yardım etmek isteyecek ama her koşulda onunla iyi vakit geçireceksiniz. Hayykitap etiketiyle raflarda yerini alan Olga’nın yazarı Genevieve Brisac, çizeriyse Michel Gay.


Etkinliklere katılsın
İstanbul Oyuncak Müzesi’nde bugün ve yarın birbirinden eğlenceli gösteri ve etkinlik var. Bugün, ‘Faber-Castell ile Tarihten Geleceğe, Düşlerden Gerçeğe’ atölye çalışması, ‘İbiş ve Arkadaşlarının Maceraları’ kukla tiyatrosu var. Yarın ise ‘Bez Bebek Yapım Atölyesi’ ve ‘Evvel Zaman İçinde’ adlı tek kişilik müzikli çocuk oyunu izlenebilir. (216) 368 22 55

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!