Çifte kutlama

Güncelleme Tarihi:

Çifte kutlama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2005 00:00

Rekabetin ve dedikodunun yıllardır süren sıkı dostluklarını bozamadığı Sir Bob Geldof ile Sting, doğum günlerini de birlikte kutladılar. Bob Geldof 51 yaşına, Sting ise 54 yaşına girdi.

Müzik dünyasının en sıkı iki dostu Sir Bob Geldof ile Sting, doğum günlerinin birbirine yakın tarihlerde olmasını fırsat bilip, eşleriyle birlikte İtalya’da çifte doğum günü kutlaması yaptılar. Bob Geldof’un eşi Jeanne Marine ile Sting’in eşi Trudie Styler, doğum günü partisini hareketlendirmek için ellerinden geleni yaptılar. Sting de, Bob Geldof da, çocuklar gibi eğlenmeye zaten dünden hazırdılar! Bu çifte doğum günü kutlaması, Kuzey İtalya’nın ünlü tatil merkezlerinden Sestri Levante’de gerçekleştirildi. Ünlü sanatçıların İtalyan dostları Isabella Ferrari ve Fabrizio Ferri de doğum günü yemeğine katıldılar. İsabella Ferrari, bir sinema oyuncusu. Fabrizio Ferri ise tanınmış bir fotoğraf ustası... Yıllar önce Sting’in çıplak fotoğrafını çeken de Fabrizio Ferri’ydi.

Sting kendini yarı İtalyan sayıyor

Doğum günü yemeği için sahil lokantalarından biri seçilmişti. Tabii yemekler de Akdeniz mutfağının en güzel örneklerinden oluşmuştu. Doğum günü yemeğinde bol bol Frascati şarabı içildi. Saatlerce süren bu yemekten sonra hep birlikte bir tekneye binip, kısa bir gezinti yapıldı. Daha sonra da kasabada uzun bir yürüyüş... Sting, kasabanın yerli halkıyla çabucak kaynaştı. Onlara şakalar yapıp, güldürdü. Yakışıklı sanatçı, zaten yılın büyük bölümünü, eşi Trudie ve çocuklarıyla Toskana’da 20 odalı bir saray yavrusunda geçiriyor. Kendini yarı İtalyan saydığını söyleyen Sting, villadaki müzik stüdyosu sayesinde çalışmalarını rahatça sürdürebiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!