Cici anne neden gelmedi

Güncelleme Tarihi:

Cici anne neden gelmedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2010 03:00

Mustafa Denizli’nin kızı Selin, önceki gün mimar Abdullah Burnaz’la nişanlandı. Ancak Denizli’nin 28 Temmuz’da evlendiği Evin Elçi törende yoktu.

Haberin Devamı

Babası da erken gitti

Beşiktaş eski teknik direktörü Mustafa Denizli’nin kızı Selin evlilik yolunda ilk adımı attı, mimar Abdullah Burnaz’la Çeşme’de, babasına ait Captain Suit Otel’de düzenlenen törenle nişanlandı. Denizli, yüzüklerin takılmasının ardından televizyondaki spor programına katılmak üzere otelden ayrıldı, havuzbaşındaki eğlenceye de katılmadı. Öte yandan 28 Temmuz’da Ankara’da sessiz sedasız evlendiği eşi Evin Elçi de törende yoktu.

Hasta olduğu için evde
            
Mustafa Denizli, yeni eşinin neden törende olmadığı sorusuna “Çünkü çok hasta, 10 gündür evde yatıyor” diye yanıt verdi. Ama bu eksikler çiftin mutluluğuna gölge düşürmedi. Burnaz’ın doğum gününde nişanlanan çift, düğün tarihi olarak Selin Denizli’nin doğum günü olan 27 Ekim’i seçtiklerini açıkladı. İstanbul’daki evlerini yeniden dekore eden Selin Denizli-Abdullah Burnaz çifti, son hazırlıkları tamamlamak üzere önümüzdeki günlerde İstanbul’a dönecek.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!