Chiara Cannes'ın gözbebeği

Güncelleme Tarihi:

Chiara Cannesın gözbebeği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Amerikalı yönetmen Martin Scorsese'nin başkanlığını yaptığı Cannes Film Festivali jürisinde yer alan Chiara Mastroianni, festivalin gözbebeği. Catherine Deneuve ile Marcello Mastroianni gibi ünlü bir çiftin kızı olma kompleksinden yeni yeni kurtulduğunu belirten 26 yaşındaki genç kadın, geçtiğimiz günlerde Figaro Magazine'in sorularını cevapladı...

Sinemada ilk sevdiğiniz film hangisi oldu

Walt disney filmleri. Filmlerin ilk dakikalarında hep ağladığımı anımsıyorum.

Cannes Film Festivali ile ilgili ilk anılarınız

Annemle babam beni festivale hiç götürmezlerdi. Festivalin açılışını hep televizyondan izledim. Sophia Loren, Grace Kelly, Audrey Hepburn gibi yıldızlara hayrandım...

Ünlü yıldızların çocuğu olmak nasıl bir duygu?

Sürekli anne ve babanızı soran gazetecileri cevaplamaya çalışmak yorucu ve can sıkıcı

İki filminizin gösterildiği 1996 yılında, Cannes Film Festivali Sarayı'ın merdivenlerini babanızın kolunda tırmanırken neler hissettiniz?

Babam her türlü gösterişten nefret ederdi. Ama benim için onun yanında merdivenleri tırmanmak müthişti. İnanılmaz derecede.

Üstelik hamileydiniz...

Evet annemle hamileliğimi babamdan saklama kararı almıştık ancak ben ağzımdan kaçırdım. Hamile olduğumu söyler söylemez benim için müthiş kaygılandı, bana bir şey oyacağından korkuyordu.

Oğlunuz Milo Cannes'da sizinle mi?

Evet çünkü şimdiye kadar hiç ayrılmadık. Ancak onu paparazzilerden korumaya kararlıyım, annemle babam da benim için öyle yaptılar.

Marcello Mastroianni ve Catherine Deneuve’ün kızı olan Chiara Mastroianni, bu yıl Cannes Film Festivali’nin jüri üyeleri arasında. 26 yaşındaki Chiara ünlü bir çiftin kızı olma kompleksinden yeni yeni kurtulduğunu söylüyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!