Ceyda Kırıcı kimdir? Esra Erol Ceyda kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Ceyda Kırıcı kimdir Esra Erol Ceyda kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 17:37

Ceyda Kırıcı, Esra Erol programıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayımlanan Kısmetse Olur'un ilk sezonuyla tanınan Ceyda Kırıcı'nın hayatı merak ediliyor. Peki, Ceyda Kırıcı kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkında merak edilenler?

Haberin Devamı

Esra Erol programında tanıdık simalarda bulunuyor, bu isimlerden biri de 23 yaşındaki Ceyda Kırıcı. Daha önce Kısmetse Olur programının gelin adayları arasında yer alan ancak programdan hüsranla ayrılan Ceyda Kırıcı, taliplerini artık Esra Erol’da arıyor.

Ceyda Kırıcı Esra Erol kendisini ve kriterlerini şu sözlerle aktardı; "Önceden maço erkeklerden hoşlanıyordum ve çok kıskançtım. Fakat o günler geride kaldı. Seven kıskanır, normal yani. Ama şimdi adam olsun yeter. Maçoluk da pek fayda etmiyor. Kriterlerin pek bir önemi yok. Beni de ekranlarda görmeyi bekliyorlardı. Onlar da sevinmiştir. Ben hep karşı taraftan darbeler yedim. Güven çok önemli. İyi ve kötü günümde yanımda olacak, destek çıkacak. Bir olay yaşandığında bana sahip çıkacak. En önemlisi karakter. Karakteri çok önemli ve bana güven vermesi çok önemli. Görünüşe de önem veren biriyim. Ben aşırı duygusalım. Hemen kendimi kaptırırım.Fakat karşılığını alamıyorsun. Artık o kadar duygusal değilim."

Haberin Devamı

Kısmetse Olur ilk sezonunda dikkat çeken gelin adaylarından olan Ceyda Kırıcı, 1994 yılında dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan Ceyda Kırıcı, Lise mezunudur. Yarışmacının göz rengi kahverengi, kilosu 53, boyu 1.70 ve burcu koçtur. Ceyda Kırıcı, Show TV'de ekranlara gelen Bu Tarz Benim adlı yarışmayla tanınmıştır. Modellik yapan Ceyda Kırıcı, eski sevgilisi olan şarkıcı Umut Kaya’nın klibinde oynamıştır. Ceyda Kırıcı’nın eski sevgilisinin klibinde oynaması evdekilerin ve tanıma yolunda olduğu damat adayının tepkisine neden olmuştur.

 

BAKMADAN GEÇME!