CENAZEDEN DÜĞÜN YEMEĞİNE

Güncelleme Tarihi:

CENAZEDEN DÜĞÜN YEMEĞİNE
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2012 17:45

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Futbol Şubesi Eski Sorumlusu Sadettin Saran ve Dr. Emek Külür çifti dün akşam Kemerburgaz’da aile ve yakın dostları arasında gerçekleşen sade nikah töreni ile dünya evine girdi.

Haberin Devamı

DÜĞÜN YEMEĞİNDEN FOTOĞRAFLAR

BURUK DÜĞÜN / WEB TV

Çift, İstanbul’da kıyılan nikahın ardından Saran’ın memleketi Kırıkkale’de MKE Havuzu’nda 3 bin davetlinin katıldığı düğün yemeğinde kutlamaları kabul etti.

NİKAHTAN FOTOĞRAF

Sadettin Saran ve Dr.Emek Külür çiftinin bu özel gününde çiftin mutluluklarını paylaşmak için Kırıkkale’de gerçekleşen düğün yemeğine; babası ve kardeşlerinin yanı sıra, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve tüm Kırıkkaleli hemşehrileri de katıldı.

Düğün yemeğine geçilmeden önce tüm şehit düşenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve şehitlerin ruhuna dua okutuldu.

Düğün yemeğinde eğlence iptal edildi

Mutlulukları gözlerinden okunan Sadettin Saran ve Dr.Emek Külür Saran, yemek boyunca kutlamaları kabul etti. Geleneksel düğün yemeğinde yerel sanatçının katılacağı bölüm, Afyonkarahisar’da şehit olan onbaşı Ahmet Sandalcı’nın cenaze namazı nedeniyle iptal edildi. Saran, Kırıkkale şehitliğinde düzenlenen cenaze törenine katıldı ve şehit ailesine başsağlığında bulundu. Bugün şehit düşen polislerimize de Allah’tan rahmet diledi.

Haberin Devamı

Kırıkkaleli hemşehrileri Saran çiftini büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılarken, düğün yemeği boyunca da Saran çiftine çok büyük ilgi gözlendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!