Cazın Prensesi yeniden ülkemizde

Güncelleme Tarihi:

Cazın Prensesi yeniden ülkemizde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2008 10:32

“Dance Of Fire”, “Seventh Truth”, “Jazziza” başta olmak üzere bugüne kadar büyük beğeniyle karşılanan pek çok albüme imza atan Azerbaycan’lı ünlü piyanist ve vokalist Aziza Mustafa Zadeh, yeniden Türkiye’ye geliyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl İstanbul’da ve Antalya’da kapalı gişe konserler veren sanatçı, 11 Nisan 2008 günü yeniden İstanbul’da olacak ve Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranları ile buluşacak. Sanatçı bağlantıları RTN tarafından yürütülen Aziza Mustafa Zadeh konseri, PMD YAPIM ve Gişe Organizasyon işbirliği ile gerçekleşecek. Merakla beklenen konserin biletleri Biletix ve Bostancı Gösteri Merkezi gişesinde satışa sunuldu. “Geri Dönüşümlü Biletler” her zaman olduğu gibi bir diğer PMD YAPIM organizasyonunda müzikseverlere %10 indirim avantajı sağlayacak.

Müzisyen bir ailenin kızı olmasının etkisiyle küçük yaşta piyano çalmaya başlayan Aziza Mustafa Zadeh 17 yaşında Washington’da Thelonious Monk piyano yarışmasını kazanarak ilk uluslararası başarısını elde etti. Daha sonra Almanya’ya yerleşerek müzik hayatına devam eden Aziza, sırasıyla “Aziza” ve “Always” albümlerini yayınladı. 1995 yılında Al Di Meola, Omar Hakim ve Bill Evans ile birlikte kaydettiği “Dance Of Fire” albümü ile dünya çapında ün kazanan Aziza Mustafa Zadeh bu albüm ile Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesi edindi. Ardından “Seventh Truth”, “Jazziza”, “Inspirations” ve “Shamans” isimli albümleri yayınlayan Aziza Mustafa Zadeh, 2006 yılında çıkardığı “Contrasts” albümünün devamı niteliğindeki yeni albümü “Contrasts II”yi de geçen yıl dinleyicileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

Bilet fiyatları
1.Kategori 137,50 YTL
2.Kategori: 112,00 YTL
3.Kategori: 89,50 YTL
4.Kategori: 78,50 YTL
5.Kategori: 67,50 YTL
6.Kategori: 56,00 YTL

pmd yapım prodüksiyon menajerlik dağıtım san. ve  tic. ltd. şti.          
gazeteciler sitesi haberler sok. no: 17/b  esentepe / istanbul
tel: 0212 347 65 90    fax: 0212 347 65 88
info@pmdyapim.com              www.pmdyapim.com

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!