Casablanca müzikali kapalı gişe

Güncelleme Tarihi:

Casablanca müzikali kapalı gişe
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2007 18:07

100. oyundan sonra başrolü üstlenen Yeşim Salkım`la yeniden başlayan Casablanca Müzikali seyirciden gördüğü büyük ilgisiyle kapalı gişe oynuyor.

Haberin Devamı

 Salon: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu
Tarihler: 27.08.2007~27.08.2007-21:00:00
27 Ağustos Pazartesi Saat 21:00
Adres: Harbiye
İlçe: Harbiye
Ücret: 1.Kategori: 45 YTL - 2.Kategori: 39,50 YTL - 3.Kategori: 34,50 YTL - 4. Kategori: 28,50 YTL - 5. Kategori: 23 YTL
Nereden Alırım: Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55,

www.biletix.com ve Harbiye Açıkhava Tiyatrosu Gişesi

 
Yılların eskitemediği sesiyle müzikal oyuncusu Kartal Kaan`ın, ilk kez tiyatro deneyimi kazanan usta solist Yeşim Salkım`ın; sesi ve danslarıyla seyircinin büyük beğenisini kazanan tiyatro oyuncusu Atılgan Gümüş`ün müzikalde seslendirdiği şarkılardan oluşan albümün ve oyunun besteleri Cenk Taşkan`a, sözleri ise İpek Kadılar Altıner`e ait. Tiyatro Kedi gişelerinde, Biletix`de ve tüm müzik marketlerde satışa çıkan ve 14 şarkıdan oluşan albümde yer alan son üç parça ise gelecek sezonda Tiyatro Kedi`de sahnelenecek olan Alaturka Müzikal`i seyirciye tanıtıyor. Murray Burnett ve Joan Alison`nun senaryosunu yazdığı Hakan Altıner`in yönettiği Casablanca müzikalinin kostümleri Sadık Kızılağaç, dekor tasarımı Barış Dinçel, ışık tasarımı ise Emir Uğurçağ`a ait. Oyunun yapımcısı İpek Kadılar Altıner. Atılgan Gümüş ile Yeşim Salkım ‘ın, Humphrey Bogart ile Ingrid Bergman`ın rollerini paylaştığı müzikalde Mehmet Ulay, Kartal Kaan, Cenk Tunalı, Abdül Süsler, Barış Berker, Dilek Aba, Elif Çakman ve Ebru Gülünay rolleri paylaşıyorlar. Nuri Irmak yönetimindeki Kedi Trio`da ise, Metin Irmak, Deniz Başay, Nur Moray, Ali Akaçça dönüşümlü çalıyorlar. Piyano, bas ve davuldan oluşan Kedi Trio, canlı performansıyla oyunun özgün bestelerini ve aynı zamanda 1940`ların ünlü şarkılarını çalarken oyuncular, koreograf Kahraman Nasirov tarafından hazırlanan koreografi eşliğinde dönemin step, tango, swing türü danslarını sahneliyorlar.

 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!