Cary Grant’in kovboy gay eşi

Güncelleme Tarihi:

Cary Grant’in kovboy gay eşi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2004 00:45

Yaşamı boyunca beş kadınla evlenen Amerikalı ünlü aktör Cary Grant’in, ömür boyu sürdürdüğü ‘gay’ beraberliği filme konu oldu. Efsanevi oyuncu Cary Grant’in yaşamını konu alan ve haftasonu sona eren Cannes Film Festivali’nde de gösterilen ‘Cary Grant: A Breed Apart’ adlı belgeselde, yıldızın ölümüne dek süren gay birlikteliği beyaz perdeye yansıdı.

Belgeselde, Grant’in gerçek eşinin ‘western’ türü filmlerdeki kovboy rolleriyle hatırlanan Randolph Scott olduğu açıklandı. Scott’ın, imzaladığı bir belgede de Cary Grant için ‘eşim’ ifadesini kullandığı kaydedildi.

El ele yürürlerdi

Grant ve Scott, 1932’de ‘Hot Saturday’ adlı filmin çekimleri sırasında tanışmışlar ve iki aktör arasındaki ilişki Grant ölünceye kadar devam etmişti. Aynı belgesele göre, her iki aktör de kadınlarla evlendi, ancak ilişkileri hiç bitmedi. Öyle ki, her iki aktör de 70 yaşını aştığında bile ‘el ele’ dolaşırken görüldü. Cary Grant 1986’da, 82 yaşındayken öldü. Scott, bundan üç ay sonra 89 yaşında hayatını kaybetti.

Loren’le aşkı ayrılıkla sonuçlanmıştı

82 yaşında hayata veda eden Cary Grant, beş kez evlenmişti. Bunun dışında adı, Hollywood’un en güzel kadınlarıyla aşk dedikodularına karışmıştı. Bunlardan biri de Sofia Loren’di. Uzun bir süre evlenecekleri yolundaki haberler basında yer alan ikili, hiçbir sebep göstermeden ayrılmıştı. Loren, yıllar sonra bu ayrılığın sebebini şöyle açıklamıştı: ‘Henüz çok gençtim (1957) ve İtalya’daki ailemden ayrılmaya hazır değildim. O yıllarda uçak yolculuğu kolay değildi. Annem de uçaktan korkardı.’ Loren, Grant’ten ayrılınca yapımcı Carlo Ponti ile dünya evine girmeyi tercih etmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!