Çaresiz bir anneyim

Güncelleme Tarihi:

Çaresiz bir anneyim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2006 00:00

"Çaresiz Evkadınları" dizisinde dört çocuğuyla başa çıkmaya çalışan Lynette’i oynayan Felicity Huffman, gerçek hayatta da iki çocuk annesi. 43 yaşındaki oyuncu, kızlarına zaman ayıramadığı günlerde kendini çaresiz bir anne gibi hissettiğini söylüyor.

Felicity Huffman, sinemada ve televizyonda iyi bir rol kapabilmek için yıllarca çalıştı. Arka arkaya yaşadığı şanssızlıklar sonrasında bir de zayıflama hastalığının pençesine düşünce, neredeyse umudunu kaybediyordu.

Bilinçsizce uyguladığı diyet sonrası sağlık sorunlarıyla boğuşan Huffman, hastalığını yendiği anda iş hayatında da olumlu gelişmeler yaşamaya başladı ve şimdilerde tüm dünyada ilgiyle izlenen "Çaresiz Evkadınları" dizisinin yapımcısından teklif aldı. Oyuncu, dört çocuğuyla başa çıkmaya çalışan Lynette rolüyle geçtiğimiz yıl Altın Küre ödülü kazandı.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ KOCASI

Dizide yaramaz çocuklarıyla başı dertte bir anneyi canlandıran Felicity Huffman, gerçek hayatta da iki kız annesi. Oyuncu beş yaşındaki Sofia Grace ve üç yaşındaki Georgia Grace’i evde bırakıp çekimlere gittiği için çoğu zaman suçluluk duyduğunu söylüyor.

"Evde çocuklarla ilgilenme fırsatım olduğu zaman, kendimi şanslı hissediyorum. Ama haftada beş gün çekim olduğunda, moralim hemen bozuluyor. Dizi devam ettiği sürece ben de çaresiz bir anne olmaya devam edeceğim" diyen Huffman, en büyük destekçisinin kocası William Huffman olduğunu da gizlemiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!