Çanta

Güncelleme Tarihi:

Çanta
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2013 00:00

Haberin Devamı

Sıcak tutan paltolar

Atalar’ın sonbahar-kış koleksiyonunda kadınlar için elbise, pantolon, bluz gibi şık seçenekler bulunuyor. Soğuk havalardan koruyan paltolar kürk detayıyla dikkat çekiyor. (www.atalargiyim.com.tr)

Kaşmir rahatlığı

Laniger’in saf kaşmir koleksiyonunda, günün her saati kıyafetlerinizle kombinleyebileceğiniz tül inceliğinde el boyamasıyla hazırlanan düz ve desenli şallar, soğuk havalar için tasarlanan, takım olarak da kullanabileceğiniz bereler, atkılar yer alıyor. Koleksiyonda kullanılan saf kaşmir, Himalayalar’ın Kaşmir bölgesindeki ‘Hircus’ keçilerine zarar verilmeden, doğal ortamlarında yetiştirilerek ve özenle taranarak elde ediliyor. (www.laniger.com)

İstediğiniz rengi seçin

Puma Time, spor-şık giyim tarzını sevenlere hitap ediyor. Yeni model iddialı saatler, rengârenk modelleri, büyük kasalarıyla dikkat çekiyor. (www.puma.com)

Haberin Devamı

MP4 çaların keyfini kafa üstü kulaklıkla çıkarın

Sony’de kampanya var. Şarkı sözleriyle senkronize ve karaoke özelliğinin yanı sıra oyun özelliği de bulunan MP4 çalar 8 GB kapasiteli E470 serisi Walkman alana, yüksek kalitede ve güçlü ses için ‘neodymium’ mıknatıs ile tasarlanmış, şık, ince, hafif, 70 TL değerindeki MDR-ZX300 kafa üstü kulaklık hediye ediliyor. Bu set, Sevgililer Günü’ne özel olarak peşin fiyatına 299 TL’ye satılıyor. Kampanya, mart sonuna kadar geçerli olacak. (www.sony.com.tr)

Lekeler ihmale gelmez

Bliss Peeling Groovy Facial Serum, ciltteki leke ve ton farklılıklarını gidermek için bakım yapıyor. Ayrıca ince çizgilerden kurtulmaya yardımcı oluyor. Cildi aydınlatıyor, pürüzsüzleştiriyor, geniş gözeneklerin görünümünü azaltıyor. Yalnızca Boyner’lerde satılıyor. Fiyatı 225 TL.

Erkeklere özel koleksiyon

Cacharel’de erkekler için, pantolonlar, trikolar, yelekler, gömlekler, ceketler, farklı aksesuvarlar bulunuyor. Şimdi indirim avantajıyla satın alabilirsiniz. (www.cacharel-tr.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!