Candan Erçetin Hakan Karahan aşkı görüntülendi!

Güncelleme Tarihi:

Candan Erçetin Hakan Karahan aşkı görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 13:48

Candan Erçetin ile Hakan Karahan aşkının ilk fotoğrafı magazin gündemine bomba gibi düştü. Yaklaşık 20 yıldır birliktelikleri devam eden çift, yıllar sonra ilk kez yan yana görüntülendi. İşte; Candan Erçetin Hakan Karahan aşkı fotoğrafı...

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Candan Erçetin ve 20 yıllık hayat arkadaşı Hakan Karahan, önceki gece Etiler'deydi. Gece sonunda gazetecilere yakalanan çift ne yapacaklarını şaşırdı. Karahan mekandan ayrılırken Erçetin ise mekanın içerisine geri döndü.

Yaklaşık 20 yıldır aşklarını gözlerden uzak tutmaya ve gizli kalmasına özen gösteren Candan Erçetin ile Hakan Karahan en son 15 yıl önce görüntülenmişti.

Candan Erçetin Hakan Karahan aşkı görüntülendi

Hakan Karahan gazetecilere tepki gösterdi: ''Biz anneniz babanız yaşındayız''

Hakan Karahan, “Lütfen Candan Hanım’ı çekmeyin” diyerek gazetecilere uyarıda bulundu. 20 yıldır aşk yaşamalarına rağmen yine de Karahan’la görüntü vermek istemeyen Candan Erçetin, gazeteciler gidene kadar mekandan ayrılmadı. Kapıya çıkan Karahan, ise “Ben 56 yaşındayım, Candan Hanım 52 yaşında. Biz anneniz babanız yaşındayız” diyerek bir kez daha çekilmek istemediklerini söyleyerek hızlıca oldukları yerden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!