Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy pijama partisinde görüntülendi!

Güncelleme Tarihi:

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy pijama partisinde görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 12:14

Dil eğitimi için Amerika’ya giden yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un yıldızı parladı. Dolce Gabbana tarafından düzenlenen özel pijama partisine katılan başarılı oyuncu birçok dünya starı ile tanıştı. Partidekiler kendisini Johnny Depp'e benzetti. İşte haberin detayları…

Haberin Devamı

İlk olarak ''Adını Feriha Koydum'' dizisi ile oyunculuğa adım atan Çağatay Ulusoy, son olarak ''Medcezir'' dizisi ile ekranlara gelmişti.

Dizide rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile fırtınalı bir aşk yaşayan yakışıklı oyuncu, hep kariyerinde hem de aşk hayatında patlama yaşamış, dizinin bitmesinin ardından uzun süre ekranlardan uzak kalmıştı.

Son olarak geçtiğimiz aylarda gösterime giren ''Delibal'' isimli sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkan Çağatay Ulusoy, geçen ay dil eğitimi almak için Amerika’ya gitti.

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy pijama partisinde görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde fotoğrafçı yüzünden olay çıkardığı haberi ile gündeme gelen oyuncu şimdi de ABD’de katıldığı bir pijama partisi ile konuşuluyor.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü birçok yıldızın katıldığı pijama partisinde Ulusoy, Dolce& Gabbana'nın kurucularından Stefano Gabbana’nın özel davetlisiydi.

Dil ve oyunculuk eğitimi için gittiği Los Angeles'ta moda ve sinema sektöründen birçok ünlü isimle tanıştı.

Partinin ardından yakışıklı yıldızın fotoğrafını kişisel sosyal medya hesabında paylaşan Stefano Gabbana, fotoğrafın altına 'Çağatay' yerine yanlışlıkla 'Catagay' yazdı.

Partide büyük ilgi gören yakışıklı oyuncuyu, davetliler dünyaca ünlü yıldız Johnny Depp'e benzettiler.

BAKMADAN GEÇME!