Büyüyünce unutuldular

Güncelleme Tarihi:

Büyüyünce unutuldular
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2008 00:00

Çocukken tüm dünyanın yakından takip ettiği birer yıldızdılar. Ancak zaman geçtikçe unutuldular. "Billy Elliot"ın yıldızı Jamie Bell dışında çoğu kariyerine orta karar TV dizileriyle devam ediyor.

Daha dokuz aylıkken kamera karşısına geçen, "The Cosby Show" dizisinin unutulmaz küçük afacanı Rudy’yi sekiz yıl canlandıran Keshia Knight Pulliam, artık 29 yaşında. O da diğer çocuk ünlüler gibi kariyerine TV dizileriyle devam ediyor.

1989-1998 yılları arasında yayınlanan "Family Matters" dizisiyle dünyada çapında büyük şöhret olan Jaimee Foxworth, şu an 29 yaşında ve oyunculuk kariyerine TV dizileriyle devam ediyor.

"Step by Step" dizisinin küçük yıldızı Christine Lakin de unutulan çocuk yıldızlardan biri. 29 yaşındaki oyuncunun en büyük şanssızlığı ise Paris Hilton ile "The Hottie and the Nottie" filminde rol almak oldu. Film eleştirmenler tarafından yerden yere vuruldu.

Jamie Bell, "Billy Elliot" filmindeki küçük balet rolüyle milyonların beğenisini kazanmıştı. 22 yaşında olan genç oyuncu, yıldız olmaya emin adımlarla ilerliyor. Bell, "King Kong", "Jumper" gibi başarılı filmlerde rol alıyor.

"Evde Tek Başına" serisiyle sinema tarihinin en başarılı çocuk yıldızları arasına giren Macaulay Culkin, ne yazık ki, şöhreti kaldıramadı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu için tedavi gören, gece kulüplerinde çıkardığı olaylar yüzünden sık sık gözaltına alınan 28 yaşındaki oyuncu, eskisi kadar ünlü olmasa da oyunculuğa devam ediyor.

"Evde Tek Başına" serisinin yıldızı Macaulay Culkin ile başrolü paylaştığı "My Girl" serisiyle kalplerde taht kuran Anna Chlumsky de çabuk unutulan çocuk yıldızlardan. 28 yaşındaki oyuncu, orta karar TV dizilerinde rol alıyor.

"A Christmas Story" filmiyle yıldızı parlayan Peter Billingsley için işler hiç de iyi gitmedi. Sinemada istediği başarıyı elde edemeyen 37 yaşındaki aktör, şu sıralar TV dizilerinde bile rol bulmakta zorlanıyor.

Altı yaşındayken Tom Cruise’un başrolünü oynadığı "Jerry Maguire" filmiyle sinema dünyasına adımını atan Jonathan Lipnicki, bir-iki TV dizisinde rol aldıktan sonra eğitimine ağırlık verdi. 18 yaşındaki Lipnicki, "Şimdi ev ödevlerimi yapmak zorundayım" diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!