Büyük perÅŸembeye hazır mısınız?

Güncelleme Tarihi:

Büyük perşembeye hazır mısınız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2012 10:05

Boğa’ya şans, Başak’a kariyer Kova’ya davet, İkizler’e aşk....

Haberin Devamı

Merkür’ün gerilemesinden herkes korkar ama bazı burçlar için kucak dolusu fırsat getiriyorÂ

Merkür’ü bekleyinÂ
KOÇ (21 MArt-19 Nisan)
Bu hafta sıcakkanlılığınız üstünüzde. Arkadaşlarınız için yeni organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Salı günü Merkür gerileyecek. Eski arkadaşlarınızdan haber alabilirsiniz. Yeni bir şeyler almasanız iyi olur. Ayrıca 26 Kasım’a kadar bir şeylere imza atmaktan da kaçının.

En şanslı gün geliyor
BOĞA (20 Nisan-20 Mayıs)
Şu sıralar neşeli hissetmeniz çocuklarla vakit geçirme isteğinizi artıracak. Salı günü Merkür’ün geriye gitmesi size para getirecek. Perşembe günüyse Venüs ve Jupiter’in etkileşimiyle en şanslı günlerinizden birini yaşayacaksınız. Bu durum maddi açıdan da geçerli.

Aşk için ideal zaman
İKİZLER (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün istekler ve hayallerle dolu geçecek. Geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmak için harika bir zaman. Salı gününden itibaren üç hafta boyunca ilişkinizde değişiklikler yapmak için çok ideal. Perşembeyse sizin en iyi günlerinizden biri. Özellikle de aşk hayatınız için!

Haberin Devamı

Eğlenceli günler
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)
Sıcakkanlılığınız bu hafta sizi çok popüler yapacak. Eğlenceli şeyler yapmaya çalışın. Sevgiliniz için yemek pişirebilir ya da şehir dışına ufak bir kaçamak yapabilirsiniz. Salı günü Merkür’ün geri gitmesi sağlığınızda etkilere yol açabilir. Spor salonuna yeniden dönün derim.

Karar almaktan kaçının
ASLAN (23 Temmuz-22 AÄŸustos)
Bu hafta dinlenmek ya da kendinizi şımartmak için ideal. Masaj yaptırabilir ya da pahalı bir yemeğe gidebilirsiniz. İlişkinizde emin olmadığınız konular varsa işleri oluruna bırakmakta fayda var. Salı günü Merkür’ün gerilemesiyle önemli kararlar almaktan kaçının.

Tüm gözler üzerinizde
BAŞAK (23 Ağustos-22 Eylül)
Haftabaşında gereğinden fazla ciddiyet olacak üstünüzde. Salı günü Merkür’ün gerilemesiyle aileyle yaptığınız planlarda değişiklikler olabilir. Perşembe günü kariyerinizle ilgili heyecan verici gelişmeler var. İyi görünmeye özen gösterin, tüm gözler üzerinizde olacak.

Eşyalarınıza sahip çıkın
TERAZİ (23 Eylül-22 Ekim)
Bu haftaki heyecanınız bazı durumlarda kazanmanızı sağlayacak. Eğer iş yerinde artık daha fazlası olmayacağını düşünüyorsanız farklı şirketlere bakabilirsiniz. 6-25 Kasım tarihleri arasında değerli eşyalarınıza sahip çıkın. Her an ortadan kaybolabilirler.

Haberin Devamı

Harcamalara dikkat!
AKREP (23 Ekim-21 Kasım)
Hükümdar gezegeniniz Mars, şu sıralar Yay burcunda. Bu durum sahip olduğunuzdan daha fazla para harcamanıza sebep olabilir. 6-26 Kasım arasında gerileyecek olan Merkür’ün etkisiyle tüm ödemelerinizi kontrol etmenizde fayda var. Hepsi düzgün gelmiyor olabilir.

İşleri ağırdan alın
YAY (22 Kasım-21 Aralık)
6-26 Kasım tarihleri arasında Merkür’ün gerilemesinden dolayı bazı planlarınız değişmek zorunda kalabilir, sakin olun. Ayrıca bütün meseleleri hemen çözüme kavuşturmak istiyorsunuz ama yavaş davranmakta fayda var. Şu sıralar fazla alışveriş yapmamanız da iyi olur.

Dokunduğunuz her şey altın oluyor
OĞLAK (22 Aralık-19 Ocak)
Güneşin sosyal alanınıza girmesiyle konferans ya da bir etkinliğe katılmanız mümkün. Bunu işle birleştirip hoşunuza gidecek sonuçlar alabilirsiniz. Bir şeyleri imzalamamanızda ve fazla para harcamamanızda fayda var. Kariyerinizde dokunduğunuz her şey altına dönüşecek.

Haberin Devamı

Son kararı aralıkta verin
KOVA (20 Ocak-18 Åžubat)
13 Kasım’da güçlü bir pozisyon için iş teklifi alabilirsiniz. Teklif, uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızdan gelebilir. Hoşunuza gitse de son kararı aralık ayının başında vermeniz daha iyi olacak. Perşembe günü kaçırmak istemeyeceğiniz bir etkinliğe davet edileceksiniz.

2012’nin altın günleri
BALIK (19 Åžubat-20 Mart)
Profesyonel anlamda altın çağınızı yaşıyorsunuz ve önümüzdeki günler 2012’nin en iyi günleri olacak. VIP insanlarla tanışmaya hazır olun. 6-26 Kasım arasında Merkür’ün gerilemesi yüzünden işle ilgili hiçbir teklifi kabul etmeseniz iyi olur. Beklemek yararınıza olacak.

Susan Miller’in aylık yorumları TEMPO dergisinde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!