Burcu Esmersoy neden evliliği tavsiye etmiyor?

Güncelleme Tarihi:

Burcu Esmersoy neden evliliği tavsiye etmiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 20:55

Sunucu Burcu Esmersoy, katıldığı bir programda evliliği tavsiye etmediğini söyledi. Bu açıklaması ile gündeme oturan Burcu Esmersoy, evliliğe neden sıcak bakmadığını ve neden evlenmediğini de açıkladı. İşte Esmersoy'un evlilik ile ilgili açıklamaları...

Haberin Devamı

Geçmişte bir evlilik geçirmiş olan güzel sunucu Burcu Esmersoy, Emre Saygı’nın sunduğu bir talk show olan “Hadi Be” adlı programa konuk olarak katıldı. Ünlü sunucu programda evliliğe sıcak bakmadığını ve nedenini açıkladı.

Esmersoy programda: “Geçmişte bir evlilik yaşadım ve boşandım. Bu nedenle evliliğe korkarak yaklaşmaya başladım.Birlikte olduğum erkek arkadaşlarım benimle evlenmek istediler. Bu süreç içerisinde onlara evliliğin iyi bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım. Anlayan anladı, canını kurtardı. Artık evliliği tavsiye etmiyorum.” diye konuştu. Güzel sunucu Burcu Esmersoy, bu sözleri ile evliliğe bakış açısının pek de sıcak olmadığının sinyallerini vermiş oldu.

Burcu Esmersoy neden evliliği tavsiye etmiyor

Haberin Devamı

Burcu Esmersoy kimdir?

Tam ismi Kamile Burcu Esmersoy olan güzel sunucu 8 Eylül 1976 yılında dünyaya geldi. İstanbul’ da doğdu. Beşiktaş Lisesin’ nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’ nden mezun oldu ve ardından New York Üniversitesi’ nde eğitim aldı. Esmersoy, 1997 yılında bir güzellik yarışmasına katılarak “ Miss International” seçilip Türkiye’ yi Japonya’ da temsil ederek “Dostluk Güzeli” seçildi. Oyunculuk ve sunuculuk yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!