Bu tasarımlar erkeklere özel

Güncelleme Tarihi:

Bu tasarımlar erkeklere özel
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2005 00:00

Damat Tween’in erkeklere yaşam stili sunmayı hedefleyen markası Damat Tween Life, bu akşam İstanbul Rahmi Koç Müzesi’ndeki partiyle görücüye çıkacak. Erkeklere özel mobilya ve aksesuvarlardan oluşan koleksiyonu Reha Erdoğan ve Özlem Yalım hazırlıyor.

Haberin Devamı

‘Damat Tween’in sahibi Süleyman Orakçıoğlu’yla sohbet ederken erkekler için tasarım yapalım dedik ve erkeklere kendilerini iyi ve güçlü hissettirecek bir marka yaratmaya karar verdik. İçinde erkeğin sportif, maceracı ruhunu taşıyan bir koleksiyon yarattık. Tasarladığımız sandalyeler, koltuklar, masalar ve dolapların hepsi aslında mobilya değil anıtsal tasarımlar.’

Hürriyet’in görsel danışmanı Reha Erdoğan, endüstriyel tasarımcı Özlem Yalım’la birlikte hazırladıkları Damat Tween Life koleksiyonunu bu sözlerle anlatıyor... Koleksiyonda yer alan 80 parçadan 70 tanesi Erdoğan’ın imzasını taşıyor.

Nişantaşı’ndaki Damat Tween mağazasının ardından önce Türkiye’nin üç büyük şehrine, sonra da yurtdışına gidecek olan Damat Tween Life koleksiyonu ‘royal, ethnic ve trendy active’ çizgilerinden oluşuyor. Bir panterden türeyen, pençeleri ve ayakları olan Pençe adlı koltuk; Damat Tween’in simgesi kartaldan esinlenerek yapılmış sandalye; Truvalıların maskesinden ilham alan sandalye koleksiyondaki tasarımlardan birkaçı.

Suşi yeme kursları

Reha Erdoğan, grafik simgelerinin de sık sık yer bulduğu koleksiyonu şu sözlerle anlatıyor: ‘Bazı tasarımlar çok çocuksu, bazıları çok pop art, bazıları da çok asil. Sekiz ay süren hazırlık aşamasında ‘Erkekler neden hoşlanır’ sorusundan yola çıktık. Tasarımların içinde gülümseten bir erotizm de var.’

Damat Tween Life, sadece mobilya ve aksesuvar tasarımlarıyla sınırlı değil. Bir erkeğin yaşamını kapsamak ve ona bir yaşam stili sunmak da hedefleri arasında. Üç ayda bir çıkacak dergiyle desteklenecek olan marka, suşi yeme kursları ve şarap tadımları gibi etkinlikler de düzenleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!