Bu sitede herkes sürünüyor

Güncelleme Tarihi:

Bu sitede herkes sürünüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2004 01:27

Berkay Yıldırım ve Korhan Bora, sürüngensever iki lise öğrencisi. İguana, kaplumbağa, piton ve boa yılanı besleyen iki arkadaş sürüngenler hakkındaki bilgilerini paylaşmak için bir web sitesi hazırladı. www.surungenler.com ‘da sürüngenler hakkında detaylı bilgilerin yanı sıra envai çeşit sürüngenin online satışı da yapılıyor.

‘Siteyi insanları bilgilendirmek ve sürüngenler hakkındaki kötü düşünceleri ortadan kaldırmak için açmaya karar verdik.’ Lise öğrencisi olan Berkay Yıldırım ve Korhan Bora, Ağustos’ta açtıkları www.surungenler.com sitesini bu sözlerle anlatıyorlar. İki arkadaş da evinde iguana ve kaplumbağa besliyor, ayrıca Korhan’ın piton, Berkay’ın boa yılanı var.

Sitede iguana, kertenkele, bukalemun, yılan, kaplumbağa, timsah ve amfibiler hakkında genel bilgiler ve bakım önerileri yer alıyor. Her hayvan için oluşturulan başlıkların altında ayrıca bu hayvanların fotoğrafları da var.

Sitenin en çok rağbet gören bölümlerinden biri Reptileshop. Online satış yapılan Reptileshop’ta iguanalar, bukalemun türleri, kertenkele ve semenderler, çeşit çeşit yılan, kaplumbağa, timsah, kurbağa cinsleri ve anakonda var.Satılan tüm hayvanların sağlık belgesi var.

Korhan ve Berkay, tatile giden sürüngen sahiplerine bakım hizmeti de veriyor. Sahipleriyle tatile gidemeyen sürüngenlere sağlıklı, doğal ortamda özel yemler ve vitaminlerle bakıyorlar. İki arkadaş yaz aylarında sürüngenseverleri bir aktiviteyle bir araya getirmeyi planlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!