Bu panel kadınları bilinçlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Bu panel kadınları bilinçlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2010 10:37

Meme Sağlığı Derneği'nin (MEMEDER), Bahçeşehir Gelişim Akademisi Binası’nda 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” kapsamında, meme sağlığı ve kanserine multidisipliner yaklaşımla “Kadınlarımız Bilinçleniyor: Meme Sağlığı” konulu düzenlediği panel büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

“Dünya’da ve Türkiye’de Meme Kanseri’nin Yayılımı”, “Meme Kanseri’nde Hormonoterapi ve Kemoterapi Tedavileri”, “Meme Kanseri’nde Psikolojik Destek”, “Meme Estetiği – Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi” gibi konularda kadınlarımızı bilinçlendirmeyi amaçlayan panelde, “Meme Sağlığı ve Kadın’ın Kimliği” konulu bir de sohbet toplantısı düzenlendi. 

 

Panele, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi A.D. Öğretim Üyesi, Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyon Başkanı ve İstanbul Meme Derneği Başkanı olan Prof. Dr. Vahit Özmen, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Radiodiagnostik A.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkin Arıbal, İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü ve İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları A.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yeşim Eralp, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp FakültesiPlastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi A.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Çizmeci ve İstanbul Üniversitesi İstanbulTıp Fakültesi Psikiyatri A.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr.Sedat Özkan gibi hepsi konusunun uzmanı isimlerin yanı sıra MEMEDER Üyesi Ecz. Özlem Pamuk Aydoğan ile Tiyatro ve Televizyon Oyuncuları olan Tardu Flordun ve Canan Ergüder katıldı.

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!