Bu ne hal Yeliz!

Güncelleme Tarihi:

Bu ne hal Yeliz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2004 00:59

Yeliz Yeşilmen de kış sezonunun yorgunluğunu atmak için soluğu Bodrum’da alanlardan...

Günlerini Yalıkavak’taki Bandana Beach’de geçiriyor. Mehmet Dirim’in işlettiği Bandana’da tatilin tadını çıkaran Yeşilmen’in aldığı kilolarsa ortada... Fazla kilolara rağmen bikini giymekten vazgeçmemesi, formsuzluğu pek kafasına takmadığı şeklinde yorumlanıyor.

Uyumlu sevgililer

İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Can Tunalı, eski balerin Hülya Aksular’ın sevgilisiydi uzun zaman önce. Şimdilerde ise rock müziğin asi kızı Özlem Tekin’le büyük aşk yaşıyor. Bodrum tatilinde olan sevgililere Sola di Pesca’da rastladık. Güneşlenirken ellerinden bira şişesi ve sigara düşmüyordu.

İşte sevgilisi

Çeşme CeCe Bar’da sahneye çıkan Serdar Ortaç, ABD’den gelen 21 yaşındaki yeni sevgilisiyle gününü gün etti. İki aydır birlikte olan Ortaç ile ABD Los Angeles’taki Art Institutet Of California’da iç mimarlık eğitimi alan Müjde Kotil bir an olsun ayrılmıyor.

Midye dolmalar bitti

İbrahim Kutluay ile sevgilisi Demet Şener, Başbakan Erdoğan’ın kızının düğünü için İstanbul’a yola çıkmadan önce Bodrum’da objektiflere böyle yansıdı. People Beach’de karınlarını doyuran Şener ile Kutluay’ın tercihi midye dolma oldu.

Bodrum’un kaptanı

Kenan Doğulu, Bodrum gecelerinde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Sahne yorgunluğunu gündüz saatlerinde Göltürkbükü sahillerinde teknesiyle gezerek atan ve menajeri Nedim Binler’le beach’leri turlayan Doğulu’ya arkadaşları Kaptan Kenan diye sesleniyor. Bu sıfatlardan Nedim Binler de nasibini almış; onun lakabı da bir süredir ‘Miço Nedim’...

Deniz, güneş ve müzik

Ahu Tuğbay da sonunda Bodrum’daki ünlü kalabalığının içindeki yerini aldı. Zeynep Us ve sevgilisi Ziya Bey’in misafiri olarak Yalıkavak’ta onların kaldığı otele yerleşen Tuğbay, gündüz saatlerinde arkadaşlarıyla Göltürkbükü plajlarında boy gösteriyor. Genellikle de Ship a Hoy’a gelip deniz, güneş ve müziğin tadını çıkarıyor.

Yarı fiyatına

Dünya çapındaki markaları bünyesinde bulunduran STOCKist, İstanbullular’la buluştu. D&G, Kenzo, Armani, Prada, Moschino, Ferre ve Joop gibi markaların ürünlerinin uygun fiyatlarla satıldığı mağaza, Galleria’da hizmet veriyor artık. STOCKist’in açılış defilesinde ise Armani’nin özel modeli Cristina, Tuğba Özay ve Aysu Baceoğlu’nun da aralarında bulunduğu birçok isim görev aldı.

Hadi gülümse

Davulcu Murat Yeter, işleri nedeniyle bir süredir Bodrum’da. Ne var ki eşiyle birlikte hem iş hem tatil fırsatı yakalayan Yeter’in güneşle arası pek iyi sayılmaz. Denize girmek ve güneşlenmek yerine çift gölgede kalmayı, sohbet etmeyi tercih ediyor. Murat Yeter aklına estikçe de çıkarıyor fotoğraf makinesini ve eşinin poz poz fotoğrafını çekiyor.

Lahmacun-ayran

Seda Sayan ile sevgilisi Gökhan Şükür’ün Bodrum tatilleri sürüyor. Çift neredeyse her gün Göltürkbükü’ndeki People Beach’de denize girip, güneşleniyor. Öğle yemeği mönüleri de hiç değişmiyor. Sayan ve Şükür karınları acıktıkça oturdukları yerden siparişi veriyorlar; lahmacun ve ayran... Bu gidişle Seda Sayan, İstanbul’a bir hayli kilo almış olarak dönecek...

İlgiyle izledi

Bodrum Hello’s 13’de sahneye çıkan Kenan Doğulu’yu geçtiğimiz cumartesi gecesi izlemeye gidenler arasında kız kardeşi Canan, ağabeyi Ozan, yakın dostu Volkan Büyükhanlı ve sevgilisi Berrak Tüzünataç da vardı. Özel misafirler için en ön masa ayrılmıştı. Ozan Doğulu, kardeşinin orkestrasında yer alan müzisyenlerin performanslarını merakla izledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!