Bu merkezde herşey var

Güncelleme Tarihi:

Bu merkezde herşey var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2009 14:06

Dünyada 28 şube ve 70 bin üyeye ulaşan Celebrity Fitness, İstanbullu fitness tutkunlarına da merhaba dedi.

Haberin Devamı


2003 yılında John Franklin tarafından kurulan ve kısa zamanda Bulunduğu tüm ülkelerde daha çok hızlı sonuç almaya yönelik bir fitness anlayışını benimseyen Celebrity Fitness, Türkiye’de ilk defa uygulanan stüdyo dersleri ve konusunda uzman yabancı eğitmenleri ile fark yaratıyor. Kısa sürede üye sayısını tek şubede 1000’in üzerine çıkaran Celebrity Fitness yöneticileri hedeflerinin bu rakamların çok daha üzerinde olduğunu vurguluyor.

Dünyanın en büyük aerobik programları yaratıcısı Les Mills’i ilk defa Türkiye’ye getiren Celebrity Fitness, Les Mills lisanslı en deneyimli ve uzman eğitmenleri de bünyesinde bulunduruyor.

Celebrity Fitness yetkilileri, merkezlerine olan talebi arttıran en önemli nedenlerden bir değerinin de kişiye özel uyarlanan programlarıyla üyelerin istediği sonuçlara hızla ulaşmasını sağlamaları olduğunu belirtiyor. Celebrity Fitness Türkiye Genel Müdürü J.J. Sweeney; Dünyanın merkezi olarak gördükleri Türkiye’ye 2012 senesine kadar 70 milyon dolarlık yatırım yaparak sadece İstanbul’da 15 Spor Merkezi açacaklarını belirtiyor.  Sweeney ayrıca, seçkin anlamına gelen ‘’celebrity’’ ismini özellikle seçtiklerini ve spor merkezlerinden içeri giren herkesin kendisini bir star gibi hissetmelerini hedeflediklerini belirtiyor.

Haberin Devamı

Dış görünüşünüzü güzelleştirmeniz ve sağlığınızı kazanmanız kadar motivasyonunuzun da yükselmesini hedefleyen Celebrity Fitness, gece kulüplerini aratmayan dinamik müzik sistemi ile form tutarken eğlenmenizi de sağlıyor…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!