Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2008 00:00

arayın

Guzzini marka espresso makineleri 399 YTL’ye satılıyor. Yumuşak hatlı makinenin parlak beyaz, kırmızı, turuncu ve fildişi renk seçenekleri var. Yanında 30 kapsüllük kahve seti ve 2 Lavazza fincan takımı hediye ediliyor. Hiroshi Ono tarafından tasarlanmış İtalyan yapımı espresso kahve makinesine sahip olmak için 444 0 591 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

izleyin

Shop&Miles Sailing Cup’ın ikinci etabı Turgutreis Cup, bugün ve yarın gerçekleştiriliyor. 70’e yakın teknenin katılacağı yarışı siz de Bodrum ve Turgutreis’ten izleyebilirsiniz.

için

Starbucks Coffee, yaza özel yeni bir içecek daha çıkardı: Pomegranate Peach Frappuccino Blended Juice Drink (Nar ve şeftalili özel buzlu karışım). İçinde ayrıca Tazo siyah çay var. Serinlemek için ideal.

alın

Joker/Maxitoys mağazalarında satılmaya başlanan Dinofrozlar, çocuklara dinozorlar hakkında bilgi veren, koleksiyonu yapılabilecek oyuncaklar. Dinofroz yumurtalarının üzerine bir miktar su eklenince, yumurtanın üzerini kaplayan toz, kar halini alıyor ve içindeki Dinofroz’un ortaya çıkmasını sağlıyor. Her bir Dinofroz’un özelliğinin açıklandığı döner üst bölüm; dinozorun adı, yaşadığı çevre, hızı, ağırlığı, beslenme şekli gibi bilimsel bilgiler içerdiği gibi oyun moduna geçilmesini de sağlıyor.

gidin

Holiday Inn İstanbul Airport North Hotel, yaz düğünü yapmayı planlayanları bekliyor. Yemek sunumları ve kişiye özel hizmetleri sayesinde düğününüze gelen bütün konukların hoşnut kalmasını sağlayabiliyorsunuz. 900 metrekarelik balo salonu, yemekli oturma düzeninde 650 kişilik kapasiteye sahip. Turkuaz Salonları’nda ise bu rakam 1200 kişiye çıkıyor. Gelin hamamı ve kına gecesi organizasyonlarınızı da sizin yerinize organize ediyorlar. Tel: (212) 604 15 00

giyin

Gap, yeni sezon için yeni jean modelleri hazırlamış. Bell Jean adlı modelin farklı yıkama seçenekleri ile sezonun hiti olması bekleniyor. Düşük belli, bacak ve kalça kısmını saran, paça kısmına doğru geniş açılan bir pantolon. Fiyatı 129.95 YTL. Low Rise Straight Fit ise düşük belli, düz paça ve bacağa tam oturan kesime sahip. Fiyatı 99.95 YTL.

dans edin

Dancentrum Dans Platformu, 13 Ağustos Çarşamba akşamı dansçı/eğitmen Dilek Akdeniz eğitmenliğinde, İstanbul Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak Flamenko Dansına ilk Adım Atölyesi düzenliyor. Flamenkoya başlamak isteyen katılımcılara yönelik atölye, flamenko dansı ve müziği hakkında temel bilgiler, en temel hareket ve ritim çalışmalarının yanı sıra el ve kol hareketleri, marcajeler, Llamada, ayak vuruşları, alkış şekilleri, ritim egzersizlerini içeriyor. Eğitim 18.30-20.00 arasında, Sermet Çifter Salonu’nda. www.dancentrum.com. Tel: (212) 230 02 94

durdurun

Restorex, güvenirliği Fransa Dermscan Laboratuvarları’nda yapılan klinik testlerle kanıtlanmış, saç dökülmesine karşı etkili bir marka. Aktif bileşeni mineral-peptide complex sayesinde, saç hücrelerinin ve dökülmeye mani olan proteinlerin üretimini artırıcı etkiye neden oluyor. Düzenli kullanım sonucunda saç dökülmesini önleyen hücre sayısında 2 kat ve saç çıkış hızında 2 kattan daha fazla artış gösterdiği kanıtlanmış. Eczanelerde bulabilirsiniz. Serum ve şampuandan oluşan set fiyatı 65 YTL.

yarışın

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali, Türk sinemasını desteklemek için bu yıl ilk defa Ulusal Altın Karagöz Uzun Metraj Film Yarışması düzenliyor. Bundan sonra her yıl gerçekleştirilecek bu bölümde toplam 10 Türk filmi yarışacak. Filmler jüri tarafından En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo, En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Erkek Oyuncu kategorilerinde değerlendirilecek. Son katılım tarihi 10 Ekim 2008 Cuma akşamı. www.ipekyolufilmfest.com. Tel: (212) 235 32 34

kaçırmayın

İstanbul, Ankara, Gaziantep ve İzmir’de mağazaları bulunan Beyaz Butik sezon sonu indirimine başladı. Dünyaca ünlü marka ve tasarımcıların gelinlik koleksiyonlarını yüzde 70’e varan indirimle satın alabilirsiniz. Fransız Cymbeline’den Christian Lacroix’ya onlarca marka, yüzlerce model var.

bakın

Güzellik ürünleriyle ünlü Tweezerman markası Boyner’lerde satılmaya başladı. Tweezerman koleksiyonu, bol ödüllü cımbızdan kirpik kıvırıcıya, manikür setinden ponza taşına kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Kaş uzmanlarının tavsiye ettiği cımbız, hizalı, muntazam, kusursuz kaşlar için ideal. Pek çok renk seçeneği var. Fiyatı 38 YTL
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!