Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2008 00:00

destekleyin

"Mavi Bisiklet, Kanserde Erken Tanı İçin Yol Açık" kampanyasına destek amacıyla 5 Haziran’dan bu yana Karadeniz’de pedal çeviren A Milli Bisiklet Takımı hafta sonu İstanbul’a geliyor. Kampanyaya destek vermek isteyen herkesi yarın, Kadıköy Pazar Yolu’ndaki (Salı Pazarı) buluşma noktasına bekliyorlar. Böylece Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı’nın uygun göreceği yerlerde Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezleri’nin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılmak amacıyla oluşturulan fona destek vermiş olacaksınız.

görün

Bodrum’daki Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, kuruluşunun 10. yılını bir sergi ile kutluyoır. Sünger ve sünger avcıları hakkında hazırlanan sergi, yarın açılıyor. Sergide, 1950’li yıllara ait 80 fotoğraf, orijinal forma dalgıç kıyafeti, sünger avlamada kullanılan 2 farklı teknenin birebir maketleri, sünger çeşitleri ve 1950’li yıllarda kullanılan dalış ekipmanları yer alıyor.

dinleyin

Mithat Selection Opera Geceleri yeniden başlıyor. İlk konser 15 Haziran’da, yani Babalar Günü’nde markanın İstanbul Bağdat Caddesi mağazasının önünde, 21.00-22.00 arasında gerçekleştirilecek. Opera konserleri, haziran, temmuz ve ağustos ayları boyunca, İstanbul, Ankara ve Antalya’daki belirli mağazalarda devam edecek. Ankara ve Antalya konserleri her cumartesi, İstanbul her pazar günü olacak.

tıklayın

Louis Vuitton, ilk dijital ürünü Louis Vuitton Soundwalk ile seyahat anlayışına yeni bir boyut getiriyor. Soundwalk işbirliğiyle yaratılan MP3 şehir rehberi, ilk olarak Çin sinemasının ünlü yıldızlarından Gong Li’nin Pekin, Shu Qi’nin Hong Kong ve Joan Chen’in Şanghay seslendirmeleriyle, Çin’in 3 önemli şehrini anlatıyor. Projenin Çin’den başlamasının nedeni; Pekin Olimpiyatları. Dinlemeye başladığınız an bir seyahat arkadaşı haline gelen interaktif rehber, şehirlerin sadece görülmesi gereken yerlerini değil, gizli kalmış köşelerini de halkının günlük yaşam temposuyla tanımayı sağlıyor. 16 Haziran’dan itibaren siz de bu rehberi www.louisvuitton.com ve www.louisvuittonsoundwalk.com web adreslerinden 17 dolar veya 12 Euro’ya indirebilirsiniz.

bakın

Minton’un MGSM 41 çift sim kartlı cep telefonu, iş ve özel hayatında iki ayrı telefon kullanmak zorunda kalanlar için birebir. Çift arama tuşu, kayan kapak ve gizli ekran tasarımıyla kullanımı şık ve rahat. İki sim kart aynı anda aktif olabiliyor. Kamerası, ses ve video kaydedicisi, mp3 çaları, handsfree özelliği var. GPRS, WAP ve MMS servislerini de destekliyor. Fiyatı 279 YTL..

kaçırmayın

IKEA’nın ünlü Klippan kanepesinin kırmızı deri modelinde bu aralar ilginç bir kampanya var. Euro 2008 Avrupa boyunca Milli Takım’ın attığı her golde fiyatı yüzde 10 düşüyor. Kanepenin başlangıç fiyatı 899 YTL.

alın

Fabrika’da indirim günleri başladı. Parlak, ışıltı veren ve metalik dokulu tasarımların dikkat çektiği ilkbahar-yaz kadın koleksiyonunda romantik parçalar da var. Bu sezon çok moda olan yüksek belli pantolon ve eteklerden bulabilirsiniz. İnce ve dar siluetlerin yanı sıra pilili elbise, karpuz kol ve bol paça pantolonlar koleksiyonun olmazsa olmaz parçalarını oluşturuyor.

imzalatın

Yarın İstanbul Kız Kulesi’nde, Yazar İmza Günleri başlıyor. Etkinliğin ilk konuğu, "Aşk Doktoru" lakaplı Mehmet Coşkundeniz olacak. Yazar, Neden Kitap’tan çıkan eserlerini, 15.30-17.30 arasında okurları için imzalayacak. Katılmak isteyenler, Kabataş ve Salacak’taki Kız Kulesi iskeleleri ile Ortaköy İDO iskelesine kurulacak standlardan yazarın kitaplarını, etkinliğe özel yüzde 20 indirimle satın alıp, tekneyle Kız Kulesi’ne geçebilir.

tadın

Özsüt sütlü tatlıda yeni lezzetler sunmaya devam ediyor. Yaza özel üç yeni ürün çıkarmışlar: Lemon Fresh, Rose Fresh ve Chocolate Fresh. Fresh serisi tatlıların özelliği insana serinlik hissi vermesi ve hafif olması. Lemon Fresh özel limonlu keki, Rose Fresh gül ve bademli özel bisküvisi, Chocalete Fresh ise fındıklı özel bisküvisi ve çikolata sosuyla hazırlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!