Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2008 00:00

gezin

Ustalardan Cam İşler Sergisi, Koleksiyon Mobilya’nın İstanbul Tarabya’daki kampüsünde devam ediyor. 29 Haziran’a kadar açık kalacak sergide Türkiye, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Litvanya, Almanya ve İtalya’dan ustaların, her biri sanat eseri niteliğindeki cam işlerini görebilir, satın alabilirsiniz.

alın

Penti’nin 2008 mayo koleksiyonu, Bahar Korçan’ın danışmanlığında hazırlandı. Koleksiyonun adı Paradise Lost (Kayıp Cennet). Tasarımlarda doğanın renklerinden ilham alınmış. Cıvıl cıvıl renkler ve desenler kullanılmış. Her vücut formuna uygun modeller var. Penti mağazalarından ve www.penti.com.tr internet adresinden satın alabilirsiniz.

takın

Güneş gözlüğüne ihtiyacınız varsa Şişli Optik mağazalarına uğramadan almayın. Şu anda yüzde 35 indirim uygulanıyor. Üstelik 5 taksit olanağı da var. İstediğiniz kredi kartıyla alışveriş yapabilirsiniz. Şişli Optik’te Bulgari, Prada, Versace, Dolce&Gabbana, Burberry, Ferregamo, Tom Ford gibi pek çok ünlü tasarımcının gözlüklerini bulabilirsiniz.

katılın

Bu pazar bir grup klasik müzik dinleyicisi, bir ay önce yitirdiğimiz dünyaca ünlü opera sanatçımız Leyla Gencer’i anmak ve dinlemek üzere İstanbul Ortaköy’de buluşacak. Katılmak isterseniz siz de sabah saat 11.00’de Özlem Çay Evi’nde olun, Gencer’in seslendirdiği klasik eserleri dinleyin.

giyin

Mezuniyet balosunda giyeceğiniz elbise hálá ortada yoksa, bir de V2K Designers koleksiyonuna bakın deriz. Betsey Johnson’ın Prom Time (Mezuniyet Balosu Zamanı) adını verdiği koleksiyonunda kabarık ve eğlenceli parti elbiseleri bulabilirsiniz. İngiliz modasının parlayan yıldızı Nathan Jenden’in "romantik fantastik" kreasyonları Madonna’dan Sienna Miller’a herkesin favorisi. Dantel, farbala ve dev fiyonklarla zenginleşen tasarımlarıyla mutlaka tanışın. Erin Fetherston’ın masalsı koleksiyonları, romantizme farklı bir bakış getiriyor.

kazandırın

Babalar Günü alışverişini 15 Haziran’a kadar Mudo’dan yapanlar, yanında bir de tatil hediye etme fırsatı yakalayabilir. Çünkü Maximum kart ile Mudo’dan en çok alışveriş yapan 5 kişi Adam&Eve Hotels’de çift kişilik 3 gün 2 gece tatil kazanacak. Tüm ulaşım (uçak ile) ve havaalanı transferleri dahil. Üstelik Mudo mağazalarında babanız için pek çok alternatif bulabilirsiniz.

yarışın

Dekorasyon dergisi Evim’in, Polisan ile birlikte düzenlediği Dekoratör Benim yarışmasının ikincisi Nisan ayında başladı. Bu yıl En Yaratıcı Yaşam Alanı’nın seçileceği yarışmada dereceye girenler hediye çekleri ve Avrupa seyahatleri kazanacak. Başvurular derginin www.evimdergisi.com.tr ya da haziran sayısının içinden çıkacak başvuru formları ile yapılabilir. Son katılım tarihi 30 Haziran.

izletin

Akbank Karagöz ve Kukla Tiyatrosu, Rüya oyunuyla Haziran boyunca her cumartesi Beyoğlu Akbank Sanat’ta çocuklarla buluşuyor. Yardımseverliği, dostluğu, arkadaşlığı hikayelerle anlatan oyunda, Karagöz ile Hacivat’a bir çocuk, bir kedi köpek eşlik ediyor. Oyunu ücretsiz izleyebilirsiniz.

gidin

Mövenpick Hotel İstanbul’un, Euro 2008 izleyicilerine bir önerisi var. 7- 29 Haziran arasında, BarAdoX restoranın bahçesindeki dev ekranda hem diğer futbol severler ile mçların tadını çıkarabilir, hem de barbekü keyfi yapabilirsiniz. Barbekü büfesini Executive Şef Maximilian J.W bizzat hazırlıyor. Yanında sınırsız bira servisi de var. Rezervasyon için 212 319 29 29.

sürün

Sephora’nın güneş serisinde bulunan Adjustable SPF Sun Cream sayesinde tatile giderken birden fazla ürün taşımanıza gerek kalmıyor. Kapağında bulunan mekanizma sayesinde, koruma faktörü isteğe göre ayarlanabiliyor. Böylece yaz boyunca farklı koruma faktörlü kremler alma derdine son veriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!