Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2008 00:00

öğrenin

6. yılındaki Gusto Şarap Kursları’nın yeni I. Etap’ı 20 Mayıs Salı günü Hilton İstanbul Oteli’nde açılıyor. İçki kültürü dergisi Gusto’nun Yayın Yönetmeni Mehmet Yalçın’ın verdiği şarap kursunun "Şarabın Dünyasına Giriş" başlıklı etabında, beyaz, pembe, kırmızı ve özel şarapların temel özellikleri ile şarap tadım ve servis teknikleri öğrenilecek. I. Etap’ın ücreti 350 YTL. Kayıt yaptırmak isteyenler için Tel: (212) 244 00 18-244 11 81.

gezin

Murat Ilgın ve Evren Gül’ün deniz temalı işlerinden oluşan Midye ve Balık isimli karma resim sergisi, yarın İstanbul Kuzguncuk’taki Kuzguncuk Sanat’ta açılıyor. Murat Ilgın’ın çalışmaları daha aydınlık ve canlı bir atmosfere sahipken, Evren Gül’ün resimleri daha içe dönük. Çizgi ve leke birlikteliğini problem edinen sanatçı kuru kalemden suluboyaya kadar birçok malzemeyi resmine ekliyor. İkilinin eserlerini 1 Haziran’a kadar görebilirsiniz.

açın

Bodrum Halikarnas Club, yazı Hadise konseri ile açıyor. Bu geceki açılış partisi, dans gösterileri ile başlayacak, saat 01.30’daki Hadise konseri ve havai fişek gösterisi ile devam edecek. Hadise, yakında Türkiye’de yayınlanacak yeni albümünden şarkılar söyleyecek.

katılın

Beykent Üniversitesi 8. Geleneksel Pusula Şenliği, ünlü isimlerin katılımıyla bugün ve yarın İstanbul Sarıyer’deki Festival Vadisi’nde gerçekleşiyor. Şenlikte Murat Dalkılıç, Bengü, Sıla, Teoman, Demet Akalın ve daha birçok ünlü grup ve sanatçı sahne alıyor. Şenlik programında konserler, çeşitli bilimsel ve kültürel etkinlikler, sportif yarışmalar, söyleşiler, final konserleri ve DJ parti gibi birçok etkinlik yer alıyor. Eğlence bu sabah 10.00’da başladı. Dileyen öğrenciler şenlik alanında çadır kurup kamp yapabiliyor.

tadın

Panda’nın yeni dondurması Korsan, 2008 yazına özel bir lezzet. Çocuklar düşünülerek hazırlanmış. Muzlu ve kakaolu dondurmanın birleşiminden oluşuyor. Üzerinde ayrıca kakao sosu var. Fiyatı 75 Ykr.

giyin

Kadın giyim markası Tita, yaz için özellikle renkleriyle göz alıcı bir kreasyon hazırlamış. Tasarımlarda mevsimin tüm canlı renklerini bir arada görmek mümkün. Kesimler ise şehir hayatına uygun düşünülmüş. Saten ve ipek gibi parlak dokulu kumaşlar, baskılı tişörtler ve örmelerin kullanıldığı takımlar var. Ayrıca boncuk ve payetlerle süslenmiş tunikler, sade bermuda şortlar bulabilirsiniz.

takın

Dunlop’un 2008 model güneş gözlükleri, gözünüzü güneşin zararlı ışınlarından koruduğu gibi size gösterişli ve kusursuz bir görünüm kazandırıyor. Koleksiyon, asetat, alüminyum ve kemik olmak üzere 30 farklı model içeriyor. Geçtiğimiz sezona oranla daha büyük yekpare modeller, canlı renkler var. Son derece feminen yeni modeller, modaya uygun ve günlük kullanım için ideal. Bazılarında Swarovski taşlar kullanılmış. Fiyatları 250 ile 350 YTL arasında değişiyor.

kullanın

Raymond Weil’in ilk kez Basel World 2007 Uluslararası Dünya Saat Fuarı’nda tanıttığı yeni erkek koleksiyonu Nabucco, dönen mekanik, kronograf ve 200 metre derinliğe kadar su geçirmez özelliğe sahip. Çelik ve yüksek teknoloji materyali karbon fiber ile üretilmiş. Siyah kadranı içinde, göstergelerin çevresine yerleştirilmiş 3 tane burgu bulunuyor. 12 ve 11 rakamları, gece gündüz saatin en iyi şekilde okunabilmesi için fosforla parlaklaştırılarak aplike göstergelerle nikellenmiş.

dinleyin

Moğollar, bir araya gelişlerinin 40. yılını kutlamaya devam ediyor. Grup, yarın 20.00’de, İstanbul Büyükçekmece Açıkhava Tiyatrosu’nda bir konser verecek. Pazar günü ise saat 20.30’da Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda Moğolları dinleyebilirsiniz.

yıkayın

Hayashi’nin yeni ürünü System Hair Fit Purify, her saç tipi için, derinlemesine temizlik yapan haftalık özel bakım şampuanı. Klorlu suların saçta bıraktığı metali, şekillendiricilerin artıklarını, kimyasal işlemlerin kalıntılarını temizleyerek, saçı arındırıyor. Yaz mevsiminde sıkça kullanılabiliyor. Yüzücüler için ideal. Kimyasal işlem öncesi ve sonrası yapılan işlemi tamamlayıcı olarak da kullanılabilir. Boya öncesi kullanıldığında saçın her tarafının aynı tonda boyanmasını sağlıyor. İçeriğindeki sodyum PCA ile saçı temizlerken nemlendiriyor. Fiyatı 24 YTL.

alın

Beymen Club, 2008 ilkbahar-yaz koleksiyonundaki romantik ve vintage etkileri, şimdi kendi adını taşıyan üç CD’lik seriye de taşıdı. Beymen Club Party Compilation serisi, Universal Music, Taxim Edition ve Sony BMG işbirliği ile hazırlandı. 1980’li ve 90’lı yılların dillerden düşmeyen, ölümsüz müziklerini bir araya getiriyor. Albümlerin isimleri Vintage, On the Road ve Party. Joan Baez, Don Mclean, Reamonn, Robbie Williams, Chaka Khan ve Gloria Gaynor, seride şarkıları bulunan isimlerden birkaçı. Müzik marketlerde bulabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!