Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2008 00:00

kaçırmayın

9-11 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Bostancı’da kurulacak olan ve Formula1 heyecanını yaşatacak BMW Sauber F1 Pit Lane Park’ta F1 pilotlarıyla tanışabilir, pilotların muhteşem şovlarıyla coşabilir ve pit alanında pit stop heyecanını tüm gerçekliğiyle yaşayabilirsiniz. Tamamıyla mini bir Formula 1 pisti olarak tasarlanan BMW Sauber F1 Pit Lane Park’ta, WTCC ve Türkiye Pist Şampiyonası’nda yarışan, tamamen Türk pilot ve yarış ekibinden oluşan Borusan Otomotiv Motorsport Takımı da turkuvaz renkli WTCC yarış otomobilini sergileyecek. Ayrıntılı bilgi için www.pitlanepark-istanbul.com

bağışlayın

Toyzz Shop’un 23 Nisan’da başlattığı 3. Altın Kalpler projesi devam ediyor. Van, Ağrı, Bitlis ve Hakkari’den sonra şimdi de Kars’taki çocuklar sevinecek. Yapmanız gereken tek şey, çocuğunuzun artık oynamadığı oyuncakları Toyzz Shop mağazalarından birine götürmek. Kampanya temmuza kadar sürecek.

gidin

İstanbul Beylerbeyi’ndeki İnciraltı Meyhanesi, bahçeye çıktı. İnsanı şehrin hengamesinden kurtaran bu huzurlu bahçede kahvaltı servisi hafta sonu 09.00’da başlıyor. İnciraltı kahvaltısı da meyhanenin konseptini oluşturan çok kültürlü mutfağın bir devamı. Kahvaltı 12 çeşit bir setle açılıyor. Bu sette turunç reçelinden zahtere, zeytin salatasından bal-kaymağa kadar iyi bir kahvaltının olmazsa olmazları var. İlk açlık geçtikten sonra, çeşit çeşit ekmeğin, böreklerin servisi başlıyor. Ardından ızgara hellim, sucuk geliyor. Bahçe öğleden sonra meyhane olarak hizmet vermeye devam ediyor. Tel: (216) 557 66 86

dinleyin

1960’larda baroğun yeniden doğuşunu tetikleyen ve dünyanın en çok tanınan oda orkestralarından biri olan Academy of St. Martin-in-the-Fields ile Grammy Ödüllü Joshua Bell, yarın akşam İş Sanat Sahnesi’nde buluşacak. Programda Beethoven ve Mendelssohn’un eserleri seslendirilecek. Biletler 45-75 YTL. Konser saat 20.00’de başlayacak. İş Sanat Ana Gişe Tel: (212) 316 10 83

giyin

Keds marka lastik ayakkabılar 1916’da üretilmeye başladı. O günden beri Hollywood ikonlarının gözdesi. Bu aralar The O.C. dizisiyle ünlenen Mischa Barton, Keds’lerini ayağından çıkarmıyor. Klasik spor ayakkabıdan babete, dolgu topuklu yazlık modellerden terliklere kadar pek çok modeli var. Erkekler ve çocuklar için de üretim yapıyorlar. İstanbul’daki Profilo ve Cevahir alışveriş merkezlerindeki Markapark mağazalarının yanı sıra online da alışveriş yapabilirsiniz.

kazanın

Milli Takımlar Teknoloji Tedarikçisi Teknosa, Milli Takım formasından TV izleme koltuğuna, dizüstü bilgisayardan DVD kaydediciye kadar binlerce hediye kazanma fırsatı sunuyor. Teknosa’dan bu ay LCD veya plazma TV alan müşteriler, her 50 YTL alışverişleri için bir çekiliş hakkı kazanıyor.

unutmayın

Petrol Ofisi istasyonlarından bir defada nakit ya da kredi kartı ile 100 YTL ve üzeri akaryakıt veya LPG alan müşterilere, Paşabahçe’den 6’lı bardak seti hediye ediliyor.

sürün

Nivea’nın My Silhouette isimli inceltici ve şekillendirici jel kremi, dört hafta düzenli kullanıldığında basen, bel, kalça ve karın gibi problemli bölgelerde 3 cm’ye varan incelme sağlıyor. İçeriğindeki bio-slim komplekste, beyaz çay ve anason özü var. Beyaz çay, yağ hücrelerini küçültüp sayılarını azaltarak incelme sağlıyor. Hücre metabolizmasını aktive ettiği kanıtlanan anason özü ise kolajen üretimini artırarak vücudun yeniden şekillenmesine yardımcı oluyor.

görün

Art Bosphorus Çağdaş Sanat Fuarı, bu sene "Sanata Zaman Ayırın!" sloganıyla düzenleniyor. 11 Mayıs’a kadar İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde takip edebilirsiniz. Geçen sene ilki düzenlenen fuarın direktörlüğünü bu yıl Güzhan Müstecaplıoğlu üstlendi. Yerli ve yabancı toplam 31 galeriden 70 sanatçının 1000’e yakın eserinin çok renkliliğini aynı anda görme ve edinme şansına sahip olabilirsiniz. 11.00-20.00 saatleri arasında açık olan fuarın giriş ücreti, tam bilet 5, öğrenci 3 YTL.

alın

İdilbaby&Mamino markası, 0-4 yaş arası bebeklerin ihtiyacı olan giysilerde yaklaşık 500 model sunuyor. Koleksiyonda işlevselliğin yanı sıra şıklık da ön plana çıkarılmış. Zıbın, tulum, elbise, pantolon, gömlek, battaniye gibi, çocuğunuzun ihtiyacı tüm ürünleri bir arada bulabilirsiniz. İdilbaby&Mamino, Türkiye genelinde 350 satış noktasında yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!