Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2007 00:00

kaçırmayın

Youtube’da 3.5 milyondan fazla izlenen, dünyanın en eğlenceli klasik müzik grubu olarak tanınan Igudesman & Joo, A little Nightmare Music (Küçük Bir Kabus Müziği) isimli gösterisi ile Ankara’da. Aleksey Igudesman ve Richard Hyung-Kin Joo, klasik müzikte bir çığır açtılar. Onların gösterileri başka hiçbir şeye benzemiyor. 12 yaşında Yehudi Menuhin’in okulunda tanışan ikili, elbette Menuhin’den çok etkilenmiş. Bu nedenle tek amaçları klasik müziği daha büyük kitlelere tanıtmak. Siz de bu akşam 20.30’da bu çılgın konsere tanık olabilirsiniz. MEB Şura Salonu’ndaki gösterinin biletleri biletix’te. Biletler tam 30, indirimli 20 YTL.

giyin

Beta’nın 2007/08 kış kadın koleksiyonunda pek çok alt grup var. Kimi canlı renkleriyle, kimi kullanılan malzemesiyle, kimi dönem çizgisiyle öne çıkıyor. Ama genel olarak kadının çekiciliğini ön plana çıkaran tasarımlar tercih edilmiş. Abiye koleksiyonu genişletilmiş. Yüksek ökçeler, ruganlar, platolar ve gizli platformlar bu sezonun hakimi.

giydirin

Bobux markalı bebek ayakkabıları, hem sıcak tutuyor hem de rahat ettiriyor. Çıplak ayaktan sonra en iyisi denen ürünlerde nefes alan yumuşak deri ve süet kullanılmış. İçi kürklü olanları da var. Yumuşak taban, yaralanmalara karşı korurken aynı zamanda hareket özgürlüğü sağlıyor. Aynı zamanda kaymayı engellediklerinden bebeğin ayağa kalkmasına yardımcı oluyor. Ayakkabıları markanın İstanbul Suadiye ve internet mağazaları dışında Joker şubelerinde, Ankara’da Poira’s mağazasında bulabilirsiniz.

takın

Aksesuvar markası Kokosh’un yeni sezon ürünlerinde bolca pleksi kullanılmış. Pleksi takıları hem gündüz hem de gece kullanabiliyorsunuz. Boyutlar özellikle abartılı. Siyah ve kırmızı ağırlıklı tasarımlar parça aynalarla süslenmiş. İstanbul Bağdat Caddesi’nde bulunan Kokosh’ta yüzükler bile pleksi.

yiyin

Kışa girmişken yeni bir dondurma markası ile tanıştık: Ben&Jerry’s. "Dünyanın en kocaman parçalı, en sorumluluk sahibi ve en eğlenceli dondurması" sloganıyla gelen markanın ilk mağazası İstanbul Kanyon’da. İkincisini Nişantaşı’nda açacaklar. Söylenenlere göre, dondurma yapımında kullandıkları sütü aldıkları inekleri isim isim bilecek kadar hassasmışlar. Ben&Jerry’s gelir gelmez bir de kampanya başlattı; "2008 Ne’li Olsun?" Tercihinizi yapıp Kanyon’un içindeki dev dondurma kabına atabilir veya www.benandjerrys.com.tr web sitesine iletebilirsiniz. Ocak 2008’in ilk yarısında cevaplar açıklanacak ve Türkiye’ye özel bir dondurma ürün portföyüne eklenecek.

gezin

Ressam Sibel Tetik’in Taş ve Kadın temalı kişisel sergisi, Ankara’dan sonra İstanbul’da. Sanatçı, Fenerbahçe Ares Sanat Galerisi’nde 27 Kasım’dan beri sergilenen eserlerinde taşların ve kadınların enerjilerini karşılaştırıyor, aralarında bağlar kuruyor.

faydalanın

Micro Plus, mikro terapinin en üst düzeyde kullanıldığı bir cihaz. Selülit problemlerinde, obezitede, vücut elastikiyetinin artırılmasında, dolaşım bozukluklarında, deri sarkmalarında ve vücut şekillendirmede fayda sağlıyor. İstanbul Etiler’deki Aristo Güzellik Merkezi’nde Micro Plus teknolojisindan yararlanmak mümkün.

gidin

İstanbul Kalamış’taki Yelken Kulüp’te yeni açılan Yelken Restaurant, Ege otları ile taze balığın buluştuğu bir mekan. Balıklar günlük olarak tek tek seçiliyor. Kuzukulağı, arapsaçı, rezene, şevketibostan ve radika mönüdeki otlardan sadece birkaçı. Antapot ızgara, fener kavurma ve balık pilakide iddialılar. 50-60 çeşit meze hazırlıyorlar. Rezervasyon için Tel: (216) 449 44 59

dinleyin

Paris’teki American School of Modern Music’de okuyan gençlerden kurulu Donuts Quartet, konser için İstanbul’da. Grup üç Fransız ve bir Türk’ten oluşuyor. Davulda Cem Gelgün, saksofonda Franck Ansalone, gitarda Nicolas Gardel ve basta Olivi Scemama var. Türkiye’de ilk kez çalacak olan grup, geçen yıldan bu yana caz standartlarından oluşan repertuvarları ve kendi kompozisyonlarından oluşan şarkılarla Paris’in birçok caz kulübünde sahne aldı. Bu akşam 21.30’da Zekeriyaköy’deki Fincan Brasseire Restaurant’da dinleyebilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!