Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2006 00:00

dinleyin

Nilüfer 6 Aralık Çarşamba ve 7 Aralık Perşembe akşamları, İstanbul Levent’teki İş Sanat’ta iki konser verecek. Şarkıcı programını, Buğra Uğur’un müzik yönetmenliğinde piyano, gitar, perküsyon (Afrika’dan vurmalı çalgılar da dahil), kontrbas, ud, ney ve nefesli sazlardan oluşan bir orkestra eşliğinde sunacak. Biletler 40-70 YTL arasında.

kutlayın

Safranbolu’daki Macunlar Konağı’nda hizmet veren Gülevi Otel, bir Noel programı hazırlamış. 24-25 Aralık tarihlerinde otelde kalacak konuklara, ilk gün için geleneksel Safranbolu mutfağından oluşan bir mönü servis edilecek. İkinci gün ise kuşluk vakti özel kanepeler ile şampanya servisi olacak. Geceye özel hazırlanmış Noel mönüsü servis edilecek. Ayrıntılı bilgi için www.canbulat.com.tr.

bakın

İnci’nin 2007 koleksiyonunda pek çok farklı çizme modeli bulabilirsiniz. Sade modeller aksesuvarlarla süslenmiş. Bantların üzerinde taşlar, zımbalar, zincirler ve işlemeler var.

sürün

Burberry moda evi, kuruluşunun 150. yılını özel bir parfüm serisi ile kutluyor. Burberry London’ın kadından sonra erkek versiyonu da çıktı. Tüm diğer Burberry parfümlerinde olduğu gibi İngiliz stilini yansıtıyor. Şık ve kaliteli giyinen erkekler için. Amber ve ağaç kokulu bir parfüm.

kaçırmayın

Ünlü Yunan besteci Eleni Karaindrou, Şişli Belediyesi’nin düzenleyeceği Barış için Kuzey-Güney Müzisyenleri Buluşması çerçevesinde iki konser vermek üzere Türkiye’ye geliyor. İlk konser, şef Erol Erdinç yönetimindeki Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası eşliğinde, 1 Aralık’ta Ankara Milli Eğitim Bakanlığı Şûra Salonu’nda. İkinci konser 3 Aralık’ta İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda. Sanatçıya ayrıca Yunanistan’dan gelecek müzisyenler de eşlik edecek. Biletler Biletix’te.

için

1958 ve 1963’te gerçekleştirilen uluslararası fuarlarda kalite ödülü alan Rus votkası Stolichnaya, Türkiye’de de satılıyor. Marka 2005’te San Fransisco’da düzenlenen Dünya İçki Yarışması’nda, 600 içkinin arasında "Dünyanın En İyi Votkası" ödülü almıştı. Marketlerde orijinal meyveli çeşitlerini de bulabilirsiniz.

yarışın

Cin markası Bombay Sapphire’in, gelecek vaat eden genç ve yetenekli tasarımcılara yönelik düzenlediği bardak tasarım yarışması başladı. 24 Aralık 2006’ya kadar katılabilirsiniz. Tasarımlar, www.designerglasscompetition.com adresine gönderilecek.

katılın

Divan, yardıma muhtaç çocuklara yönelik Yılbaşı Ağaçları kampanyasını bu yıl, 23 Kasım- 27 Aralık arasında gerçekleştiriyor. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu işbirliği ile düzenlenen kampanya kapsamında, İstanbul’daki Divan Pub’lar, Divan Brasserie’ler ve Faruk Ilgaz Divan Tesisleri’nde kurulan yılbaşı ağaçları altında toplanacak armağanlar, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki çocuklara hediye edilecek. Kampanyaya katılmak isteyenler, 7-12 yaş grubu çocuklara yönelik yeni kıyafet, oyuncak, kitap gibi hediyeleri Divan noktalarına bırakabilir.

görün

Giyim markaları yılbaşı gecesi için hazırlanmaya başladı. Adil Işık da, abiye elbise koleksiyonunu öne çıkaranlardan. Korse ile birlikte giyebileceğiniz dökümlü şifon bluzlar, asimetrik etekler, saten pantolonlar, straplez elbiseler ve tafta etekler bulabilirsiniz.

giyin

Bu sene malum taytlar ve bilekte biten çoraplar çok moda. Berk koleksiyonunda değişik renk ve desenlerde pamuklu, saten, parlak ve dantelli taytlar bulabilirsiniz. Mini etek, kapri, triko elbise ve tuniklerle rahatlıkla giyebilirsiniz.

okuyun

Üç ayda bir yayımlanan Yemek ve Kültür dergisinin yeni sayısı çıktı. Marie Leroy Akdeniz mutfağının şaşırtıcı özelliklerini; Bahtiyar İstekli 100 yıl öncesinin Kadıköy lokantalarını; Hilmi Yavuz dedikodularıyla dünden bugüne edebiyat sofralarını yazmış. Gazete bayilerinde bulabilirsiniz.

alın

Bebe D’or, bebeklerin ve çocukların bayıldığı Winnie the Pooh karakterli bakım çantaları, kangurular ve kundaklar satıyor. Firma geçen sene de yine Winnie the Pooh lisanslı biberon, emzik, bardak ve önlükler getirmişti.

tıklayın

Eczacıbaşı Sanal Müzesi, 24 Kasım’dan beri Eşref Üren’in manzaralarını, natürmortlarını, enteryörlerini, portre ve otoportelerini kapsayan 90 dijital imgelik retrospektif sergisini sanatseverlerle buluşturuyor. Serginin küratörü Haşim Nur Gürel, sanatçı için "Açık havada resim geleneğinin son büyük temsilcisi" diyor. Eşref Üren retrospektif resim sergisini www.sanalmuze.org internet adresinde ziyaret edebilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!