Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2006 00:00

giyin

Silk&Cashmere mağazalarında sonbahar-kış koleksiyonunun öne çıkan parçalarından biri de saf kaşmir eşofmanlar. Ayrıca çift taraflı kullanılabilen 2 renkli montlar, kapüşonlu yelek ve pantolonlar da var. Giysiler, saf kaşmir kullanıldığı için 313-545 YTL arasında.

kaçırmayın

İsveç Kralı’nın Türkiye’yi ziyareti sırasında İstanbul Beyoğlu Pera Müzesi’nde açılan "Avcı Mehmed’in Alay-ı Hümayunu" sergisi 29 Ekim’e kadar uzatıldı. Sergide, 17. yüzyılda IV. Mehmed’in saltanatı sırasında İstanbul’da İsveç Büyükelçisi olarak bulunan Claes Ralamb’ın yaptığı tablolar var. Müzede "İmparatorluktan Portreler" sergisi de devam ediyor. www.peramuzesi.org.tr

faydalanın

Migros mağazaları reyonlarını önümüzdeki perşembe okul alışverişine ayırıyor. "Koş Veli Koş" kampanyasında, 31 Ağustos’tan itibaren 1001 çeşit kırtasiye ürünü satılacak. Spiderman, Bratz, Sünger Bob gibi kahramanların lisanslı ürünleri de dahil. 17 parça kırtasiye seti 7.9, Bratz tüylü kalem 2.83, Spiderman silgi 1.10, Sünger Bob okul çantası 27.43, dörtlü kalp kalemtıraş 0.9 YTL.

gidin

Pamela yarın üçüncü albümü Cehennet turnesinin son ayağını Çubuklu Hayal Kahvesi’nde tamamlıyor. Enerjik sahne performansıyla gidilmeye değer. Saat 24’te başlayacak konser 30 YTL; biletler Biletix’te.

alın

Çocukların sevdiği çizgi karakter Garfield, filminin gösterime girmesinin ardından 1 Eylül’de Twigy mağazalarında da yerini alacak. 25 YTL’den satılan Garfield terliklerini Ayakkabı Dünyası, Boyner, Twigy Nişantaşı, Fulya, Altunizade-Bağlarbaşı, Olivium ve İçerenköy CarrefourSA mağazalarında bulabilirsiniz.

deneyin

Ülker Mavi Yeşil Light keten tohumlu kepekli bisküvisiyle hem günlük keten tohumu ihtiyacını karşılıyor hem de buğday kepeği sayesinde tokluk hissini arttırıyor. Rejim yapanlar için iyi bir atıştırmalık. Fiyatı: 50 Ykr

tadın

Sıcak çikolata ve dondurma bir arada. Mado kafelerde çikolatalı fondue, dondurma topları ve yaz meyveleriyle birlikte sunuluyor. Fiyatı 12.5-22.5 YTL arasında.

dinleyin

Galleria Alışveriş Merkezi "Jazz Günleri" düzenliyor. Yarın caz ustalarından Tuna Ötenel’le yaptığı çalışmalarla tanınan Sibel Köse Band yer alıyor. Konser 17.00-19.00 arasında. Festival, 2-9-15 Eylül’de başka sanatçılarla devam edecek. Bilgi: 0212 559 95 60.

okuyun

P Dünya Sanatı Dergisi’nin 2006 Yaz sayısında, insandaki uçma tutkusunun sanattaki yansımaları işleniyor. "Uçmak ve Sanat" temasını ele alan dergide, Leonardo da Vinci’nin "uçan makine" tasarımları, gökyüzündeki ilk zafer Mongolfier Kardeşler’in balonu, Wright Kardeşler’in uçağı, Jules Verne’in Aya Seyahat romanının Fransa’daki ilk baskısında yer alan gravürleri ve kartpostalları, Peter Pan öyküsünün İngiltere’deki ilk baskısını süsleyen illüstrasyonları var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!