Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2006 00:00

deneyin

Viski markası J&B’nin yeni ürünü -60C damakta yumuşak bir tat bırakan, doğal açık renkte bir viski. Viskinin sertliğinden hoşlanmayanlar için yapılmış. Normal viskiye göre yumuşak bir içimi var ve buzla sek olarak içilebiliyor. Soda, gazoz, elma suyu ve limonatayla koktel yapılmaya müsait olan bu içki 70 cl’lik şişede 49.95 YTL’ye satılıyor.

gidin

Hidiv Kasrı, İstanbul’un Anadolu yakasındaki en güzel noktalardan biri. Çubuklu’da Mısır Hıdivi Abbas Hilmi Paşa’nın köşkü, haftanın tüm günleri 09.00-23.00 arasında açık. Restoranında yemek yiyebileceğiniz gibi, toplantı, seminer ve düğün gibi organizasyonlar için de kiralanabiliyor.

dinleyin

Redd Grubu, 50/50 albümünde yer alan "Mutlu Olmak İçin" adlı parçayla meşhur oldular. Vokalde Doğan Duru, gitar ve geri vokalde Berke Hatipoğlu ve Güneş Duru, klavyede ise İlke Hatipoğlu’ndan oluşan grup bu gece 23.30’da İstanbul’da Studio Live’da sahnede olacak.

tadın

Kühne’nin yeni ürünü közlenmiş kırmızı biber, yemeklere lezzet katmak veya mezeden oluşan bir sofrayı zenginleştirmek, hatta salataları süslemek için kullanılabiliyor. Közlendikten sonra kabuğu ve çekirdekleri çıkarılan kırmızı biberler, dayanıklılığı sağlamak için yağ içinde cam kavanozlarda sunuluyor.

faydalanın

Genç modanın ünlü markaları Energie ve Miss Sixty’de kış indirimi başladı. Koleksiyonlarda jean, tişört, ayakkabı ve her türlü giysi bulunuyor. Akmerkez, Nişantaşı, Bağdat Caddesi, Ankara Armada ve İzmir Libas’taki mağazalara uğrayın.

seçin

Sofra aksesuvarları markası Hisar, kış kampanyasına şubat ayının sonuna kadar devam edecek. Örneğin, platin çizgili saten çatal bıçak takımları 84 parça fiyatına 89 parça satılıyor; Exclusive serisinde, 89 parça çatal bıçak seti alana

3 parça sahan seti hediye ediliyor.

kullanın

Pulanna, doğal yollardan elde edilmiş kişisel bakım ürünleriyle tanınan bir marka. Çin bitkileri kullanılan krem gibi cilt bakım ürünleri Japonya, ABD ve Avrupa ülkelerinde çok kullanılıyor. Bilgi için: www.pulanna.com.tr

seyredin

Maltepe Yayla Sanat Merkezi’nde her cumartesi pazar saat 13.00’te Masal Gerçek Tiyatrosu "Sevimli Kedicikler ve Rupi" adlı müzikli, danslı çocuk oyununu sahneliyor. Gişe: 0216-383 99 20.

bakın

Diesel’in bu sınırlı saat koleksiyonunda sadece 300 saat var. Türkiye’de ise bu dört ayrı modelin her birinden sadece 5’er tane. Fiyatları bin-2 bin dolar arasında değişiyor. Diesel Limited Edition koleksiyonunu Türkiye’de Fahri Kuz ve Ankara’da Uğur Saat’te bulabilirsiniz.

sürün

Kozmetik ve cilt bakım markası Clinique’in yeni ürünü Repairwear Deep Wrinkle Concentrate, hem yüzdeki hem de göz çevresindeki çizgilere iyi geliyor. Kullanılması kolay, fazla vakti olmayanlar için pratik, akıllı bir ürün. Fiyatı 175 YTL.

yiyin

İstanbul Edirnekapı Kariye Müzesi’nin yanındaki Asitane Lokantası, güzel bir bayram yemeği yemek için iyi bir adres. Kış mönüsünde nırbaç, sultan sarma bonfile, bostan patlıcanında reyhanlı bıldırcın, pekmezli ayva dolması, midyeli lahana sarma, arife köftesi gibi Osmanlı saray mutfağından esinlenilmiş örnekler var. Kış boyunca her gün 11.00-24.00 saatleri arasında açık. Pazar günleri Osmanlı usulü ’Çanak Yağması’ brunch sunuyor. Tel: 0212-534 84 14.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!