Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2004 00:23

seyredin

Türkiye Binicilik Federasyonu, 2-4 Temmuz’da Yıldızlar ve Gençler Türkiye Engel Atlama Binicilik Şampiyonası’nı düzenleyecek. Şampiyona, İstanbul Atlıspor Kulübü ve Sipahi Ocağı Binicilik Kulübü’yle ortak olarak hazırlandı. Şampiyona, İstanbul Maslak’taki yenilenen açık manej yarış sahasında yapılacak. Beş ayrı kategorideki yarışmalar, her gün saat 10.00’da başlıyor. İsteyen yarışları seyredebilir.

eğlenin

NATO Zirvesi’nden sonra Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yeniden İstanbullulara açılıyor. Bu akşam Sertab Erener, sürpriz konuğu piyanist besteci Fazıl Say’la, yarın ise Nilüfer, Fahir Atakoğlu ile birlikte sahnede olacak. 4 Temmuz’da sıra Ata Demirer’e geliyor. Bütün konser ve gösteriler saat 21.15’te başlıyor. Biletler biletix’te.

gidin

İstanbul Uluslararası Müzik Festivali’nde bu gece çağdaş dansın en başarılı temsilcilerinden biri olan Nederlands Dans Teater, Atatürk Kültür Merkezi Büyük Salon’da sahneye çıkıyor. Hollandalı dans topluluğunun gösterisi saat 20.00’de başlıyor. Biletix: 0216-556 98 00. Bilgi için: www.istfest.org/muzik

faydalanın

Home Store, koleksiyonunda yüzde 50’ye varan oranda indirim yaptı. İstanbul (Akmerkez, Nişantaşı, Fly Inn), Bodrum, İzmir Konak Pier, Ankara’daki (Ankuva, Armada, Arjantin Caddesi) Home Store mağazalarında eşofmandan şifon elbiseye, kapri pantolondan ince bantlı ayakkabılara kadar her tür ürün bulabilirsiniz.

dinleyin

Bülent Ersoy, Seda Sayan, Sibel Can, Fedon, Anjelika Akbar gibi pek çok ünlü ismin arkasında çalan altı gençten oluşan Dolapdere Big Gang, rock müziğini, kendi müzikleri olan Roman müziği ile birleştiriyor. Grup, Smoke On The Water, Big in Japan, Psycho Killer ve Sex Bomb gibi parçaları Silifke, misket, zeybek gibi figürler kullanarak yeniden yaratıyor. İşte bugün bu ilginç topluluğu İstanbul Anadolu yakasındaki Alchera’da saat 21.00’de dinleyebilirsiniz.

seçin

Mayo markası Nelson’un 2004 yaz koleksiyonunda Afrika’nın sıcak renklerinden esinlendiği görülüyor. Yeşil, kahve, camel tonları öne çıkıyor. Bikinilerde de bu yazın modası olan düşük belli, ufak şort tipi bikiniler var. Nelson koleksiyonunu Çek asıllı model Caroline Bertova tanıtıyor.

kaçırmayın

İzmir Çeşme Ilıca Koyu’nda yarın gece ilginç bir gösteri var. Ege Korsanları adlı gösteriyi buradaki mekanlardan Luba Beach Club ve Hilton İzmir düzenliyor. Gecede, dekorasyondan müziğe, Karayip mutfağından oluşan mönüden kıyafetlere kadar eski zaman korsanları canlanacak. Tel: 0232-497 60 15.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!