Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2004 00:10

eğlenin

Eskici Bandosu, Cevat Sedef (vokal, keyboard, tumba), Mehmet Celal Yahyabeyoğlu (klavye), Ender Enön (gitar), Ümit Onartan (saksafon), Kerem Sedef (davul), Özgür Özgüven (bas) ve Dilek Sert Erdoğan’dan (vokal) oluşan bir grup. Üyelerinin yaşları 22 ile 60 arasında değişen grup, blues, rock’n roll ve caz’a uzanan bir repartuvara sahip. Bu akşam 21.00’de İstanbul’da Anadolu Yakası’nın ünlü eğlence merkezi Alchera’da sahneye çıkıyorlar.

dinleyin

Hamburglu piyanist Joja Wendt, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Lou Rawls, Fats Domino ve Joe Cocker gibi birçok dünya çapındaki yıldızla aynı sahneyi paylaşmış. Klasik, blues, swing, rock’n roll veya caz doğaçlamaları yapan Joja Wendt sadece piyano çalmıyor, müthiş bir şov sergiliyor. 3 Haziran’da İstanbul Tünel’deki Goethe Enstitüsü’nde bir konser verecek. Galip Dede Cad. 85 Tünel. Rezervasyon için: 0212-249 20 09-11.

sürün

Kozmetik markası Estee Lauder’in yeni krem ruj serisi Electric Intense Lipcreme, 30 ayrı renkte piyasaya çıktı. Krem gibi bir formülü olduğu için çok rahat sürülüyor, uzun süre kullanılabiliyor.

gezin

Ünlü seramik sanatçısı Nasip İyem, yıllardır Anadolu kadınlarını heykelleştiriyor. Özel koleksiyonlardan derlenen, farklı dönemlerde pişirdiği toprak eserleri, şu anda Evin Sanat Galerisi’nde, Nuri İyem’in resimleriyle bir arada sergileniyor. Bebek Deresi Sk. No. 13 Bebek. Tel: 0212-265 81 58.

kaçırmayın

Marks & Spencer mağazalarında plaj koleksiyonlarında yaz kampanyası başladı. Kadınlara, erkeklere ve çocuklara yönelik mayolar, plaj çantaları, plaj elbiseleri çok geniş bir koleksiyon oluşturuyor. 250 milyon liralık alışveriş yapanlara 50 milyon lira indirim yapılıyor.

giyin

Charles Jourdan’ın 2004 koleksiyonunda ayakkabılar mevsimin trendlerine uygun olarak parlak ve canlı renklerde. Meyve şeklinde tokalar, cam görüntüsü veren pleksi topuklar, payet işlemeler var. Charles Jourdan koleksiyonu Bağdat Caddesi Sanmarina, Nautilus Sanmarina, Ankara Kavaklıdere mağazalarında.

deneyin

Şarap markası Sevilen, geçen nisanda Gourmex 2004 fuarında tanıtımını yaptığı yeni kırmızı şarabı Sevilen Syrah’ı piyasaya sürdü. Anavatanı İran olan Shiraz üzümünden yapılan bu kırmızı sek şarap, son yıllarda Avustralya’nın gözde ürünleri arasında. Sevilen Syrah (Shiraz) ise Denizli güney bölgesi üzümünden 2003’te hasat edildi.

kullanın

Ünlü saç bakım ürünleri markası Kerastase’ın saçları güneşin zararlı etkilerine karşı korumak için çıkardığı yeni serisi Rituel Soleil, birçok üründen oluşuyor. Özellikle tozlu ve klorlu suya karşı bir önlem olarak kullanılabilir.

hatırlayın

İstanbul Tünel’deki Yapı Kredi Kültür Merkezi, Türk edebiyatının ustalarından Sevim Burak’ı (1931-1983) özel eşyalarının da bulunduğu bir sergiyle anıyor. Sergi bugün ziyarete açılıyor. Ayrıca 1-2 Haziran’da Bilsak Tiyatro Atölyesi, Devlet Tiyatroları Aziz Nesin Sahnesi’nde Sevim Burak’ın ‘Ford Mach 1, Palyaço Ruşen ve Kadın’ adlı oyununu sahneleyecek.

tadın

İstanbul Beyoğlu’ndaki Markiz Pasajı’nda Mon Markiz’de ‘Astroloji ve Çikolata’ sergisi var. 41 çeşit çikolatanın yer aldığı sergide burçlara göre nasıl seçim yapabilirsiniz, onu da öğreneceksiniz. Tel: 0212-251 75 80.

seçin

Amerikan giyim markası Tommy Hilfiger golf koleksiyonunu İstanbul Akmerkez, Suadiye, Kemer Country ve Antalya mağazalarında sunuyor. Avrupa Golf Kupası’nın da sponsoru olan Tommy Hilfiger’ın koleksiyonunda gömlek, tişört, pantolon, etek, golf çantası, golf eldiveni, şemsiye, pro V1 topları ve kutuları da var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!