Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2012 00:00

Haberin Devamı

yakalayın

Yazlıklar indirimde
Derishow’un 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ürünleri, mevsimin değişmesiyle birlikte indirime girdi. Safran, tarçın, kırmızı, yeşil ve portakal renkleriyle gümüş, dore ve bronz metalikten hazırlanan tasarımlardan birini mutlaka alın.

eğlenin

Ozan Çolakoğlu partisi

McDonald’s restoranlarındaki yaz partileri, yarın Bebek Parkı’nda Ozan Çolakoğlu ile devam ediyor. 16.00-22.00 saatleri arasındak partide ayrıca sürpriz oyunlar ve hediyeler de olacak.

bakın

Yıpranmış saçlara
Deniz, havuz, güneş... Saçlarınız hep yıpranıyor. Yaz bitiminde bakım yapmak önemli. Pantene, matlaşan ve kırılan saçlar için onarıcı ve koruyucu saç bakım ürünleri sunuyor: ‘Kırık Saç Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serumu’, ‘Anında Parlaklık Veren Koruyucu Saç Bakım Spreyi’, ‘Light Güçlendirici Saç Bakım Köpüğü’. Fiyatlar 8.90-11.90 TL.

saklayın

Haberin Devamı

Çeyiz sandığına
Porland Porselen’in Myra Koleksiyonu tam çeyizlere göre. Beyaz, pembe, yeşil ve sarı tonlarının öne çıktığı modellerin fiyatları  12-105 TL.

sevindirin

Bu kalemler çok eğlenceli Faber-Castell’in yeni ürünü ‘Eğlenceli Keçeli Kalem’le çocuklar hem boyama yapıp hem de kalemdeki bağlantı parçalarıyla kendi oyuncaklarını tasarlayabilecek. Fiyatları 5-14 TL.

kaçırmayın

İki alana iki bedava
Jean markası RodiMood’da kaçırılmayacak bir fırsat başladı. Mağazalardaki yıldızlı ürünlerden iki adet alana iki tane de bedava veriliyor.

alın

Kelebek özgürlüğü
Tekin Seyrekoğlu tasarımlarına bu sene kelebekler hakim. Özgürlüğün en sevimli, en renkli ve zarif simgelerinden biri olan kelebek, 14 ayar sarı altın kullanılarak bir sete dönüştü. Kolye bin 170, küpe bin 100, yüzüğü 640 TL.

takın

Her zevke uygun
Sonbahar ve kış kıyafetleriyle birlikte saatleri de yenilemenin vakti geldi. Klasik çizgisinin yanı sıra, modern tasarımlarıyla da dikkat çeken Pierre Cardin saatlerinin yeni modellerinde pek çok renk seçeneği var.

tadın

Çeşitler bir arada
Ülker Golf’ün yeni ürünü Bravo Gold Junior’ın tüm lezzetleri tek pakette toplandı. Bol çikolota-bol meyve, bol çikolata-bol Antep fıstığı gibi her çeşitten ikişer tane bulunan paketin fiyatı 9.49 TL.

izleyin

Haberin Devamı

Kupa finali Alaçatı’da
Bu yıl Alaçatı’da Pegasus Airlines sponsorluğunda altıncısı gerçekleştirilen PWA Windsurf Dünya Kupası’nın şampiyonları bugün belirlenecek. 30 ülkeden 90 sporcunun katıldığı etkinlik 11.00-17.00 saatleri arasında izlenebilir.

dinleyin

Yalın bir gece
Bu akşam Turkcell Kuruçeşme Arena’da Yalın konseri var. Konserde ayrıca Twitter’da ‘#bireylulaksaminda Yalın’dan başlığıyla hayranlarından gelen istekleri de söyleyecek. Saat 21.00’de. Biletler Biletix’te 66-99 TL.

yatın

Sadenin şıklığı
Yatak odanızın hem renkleriyle içinizi açmasını hem de şıklığıyla göz kamaştırmasını istiyorsanız Yataş Flora Soft Pike Takımı iyi bir seçim. Çiçek desenli takım, ekru renkteki çarşaf ve yastık kılıfı, yüzde 100 pamuklu kumaşıyla dikkat çekiyor. Tek kişilik 89, çift kişilikler 99 TL.

katılın

Haberin Devamı

Hediyesi Karayipler

Boyner’de okul alışverişinizi 30 Eylül’e kadar yaparsanız sömestr tatilinde Disney Cruise Gemisi’yle Karayipler seyahati kazanma şansını yakalayabileceksiniz.

giyin

Asi kızlar buraya
İç çamaşırı markası La Senza’nın yeni sezon koleksiyonu ‘Show Off’ içinizdeki asi kızı ortaya çıkaracak. Canlı, parlak renkleri ve kışkırtıcı dantel detaylarıyla tüm ürünler aynı zamanda çok seksi. www.lasenza.com.tr.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!