Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2011 00:00

Haberin Devamı

renklendirin
Coca-Cola’nın Aralık’a kadar sürecek kampanyasındaki pembe, yeşil, mor ve mavi cam tabaklara sahip olmak için 2,5 litrelik Cola ve Fanta ürünlerinin altın renkli kapaklarından üçünü promosyon noktalarına götürmek yeterli. (800) 261 19 20

dans edin
Trance müziğin ünlü ismi Alman DJ Paul Van Dyk, bu gece 21.00’dan itibaren Antalya’daki Adam&Eve otelde set başında olacak. Biletler 160 lira. Adam&Eve Hotels Çağrı Merkezi: 444 0 596

yararlanın
Demsa Group markalarından Guess, Laura Ashley, Kurt Geiger, Charles&Keith, Mothercare ve ELC mağazalarında yüzde elli yaz indirimi başladı.

ekleyin
Burger King’in en sevilen soslarından üçü artık sofralara da geliyor. Acı Sos, Ranch Sos ve Buffalo Sos; 250 gramlık şişelerde 4,95 liraya satılıyor.

Haberin Devamı

sevindirin
Kız ve erkek çocuklara yönelik giyim markası Panço, bayram için şık ve spor seçenekler sunuyor. Üstelik yüzde 50’ye varan yaz indirimiyle... İndirim sayesinde 11 liraya tişört, 29 liraya pantolon almak mümkün.

dinleyin
‘Ramazanda Caz’ festivali, 22 Ağustos 21.30’da İstanbul Yıldız Sarayı Has Bahçe’deki Amerikalı piyanist McCoy Tyner konseriyle sürüyor. McCoy Tyner üçlüsüne saksofoncu Gary Bartz eşlik edecek. Biletler 65-125 lira. www.biletix.com

tadın
İstanbul’da Levent ve Suadiye’deki Ziyade Fasıl’daki iftar sofraları; fasılın yanı sıra Roman ve Vahdet’in davul şovlarıyla şenleniyor. (212) 269 56 86

korunun
Dr. Murad’ın nar içeren güneş serisiyle cildinizi güneşe karşı koruyun ve güçlendirin. Serinin tüm nemlendiricileri, güneş ışınlarının yarattığı yaşlanma belirtilerine karşı da etkili.

tatlandırın
İstanbul Sultanahmet’teki ramazan etkinliklerinde, Koska helva döner şeklinde hazırlanıp pidede ikram ediliyor. Vişne, çilek, kayısı, portakal, kızılcık, kuşburnu, ahududu, gül, böğürtlen, ayva, incir, karadut ve yaban mersini gibi reçel seçenekleri de bulunuyor.

giyin
Zeki Triko’da yaz ürünlerinde yüzde 50 indirim dönemi başladı. 850 parçalık Zeki koleksiyonu; bikini, mayo ve plaj kıyafetlerinden oluşuyor.

alkışlayın
İkiz kardeşler Selim ve Kerim Altınok şefliğindeki Görme Engelliler Orkestrası yarın 19.30’da İstanbul’daki Deposite Outlet Merkezi’nde ücretsiz bir konser verecek. Topluluk; Türk ve Batı müziğinin yanı sıra caz ve halk şarkıları da seslendiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!