Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2011 20:23

Haberin Devamı

kutlayın

Türkiye’nin en ‘uğurlu’ festivali başlıyor. 5. Uludaz Uğurböceği Festivali, 2-3 Temmuz tarihlerinde Kahramanmaraş’ta yapılacak. Kahramanmaraş’ın Uludaz Dağları, on binlerce uğurböceğinin bir araya gelerek oluşturduğu eşi görülmemiş bir doğa olayına ev sahipliği yapıyor. Üç yıl önce dağcı Sait Kılıçsallayan tarafından tesadüfen keşfedilen bu doğa olayı, yöre kültürünün de sergilendiği bir festivale dönüştürüldü. Fotoğraf tutkunları ve doğaseverlerin, uğurböceklerinin gizemine şahitlik etme ve yöre kültürünü tanıma fırsatı yakalayacağı festival, doğa yürüyüşü ile başlıyor.


izleyin

2000’li yılların unutulmaz kült filmleri; Ölüm Oyunu, Karanlık Yolculuk (Donnie Darko), Karanlık Sırlar, 13 Tzameti, Pan’ın Labirenti, Yaratık, Ben X ve Gir Kanıma 1-23 Temmuz arasında İstanbul Akbank Sanat’ta sinemaseverlerle buluşuyor. Bugün 15.00’te Ölüm Oyunu’nu izleyebilirsiniz. Yarın aynı saatte Karanlık Yolculuk var.


takın

Haberin Devamı

Assortie’nin yeni koleksiyonu Mask, maske motifli kolyelerden oluşuyor. Gümüş, mine ve beyaz taşlar bir arada kullanılmış.


bakın

Ev tekstil ürünleri satan Haremlique İstanbul’un tasarım ekibi, minyatür sanatçısı Taner Alakuş’la ortak bir çalışma yaptı. Bu ortaklıktan kısıtlı miktarda üretilen Haremlique Emprime Kumaş Koleksiyonu, İstanbul’un farklı öğelerini bir araya getiriyor. Hasbahçe, Nevbahar, Zevk-ü Sefa, İznik gibi isimlerle adlandırılan desenleri taşıyan kumaşları,  metreyle satın alabaileceğiniz gibi, onlarla yapılmış dekoratif yastık, yatak örtüleri, makyaj çantaları, plaj çantaları, kaftan gibi ürünleri de bulabilirsiniz. Markanın İstanbul Akaretler ile İzmir Alaçatı’da mağazaları var.

kaçırmayın

İstanbul Kadıköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği 10. Çocuk Tiyatro Festivali bugün başlıyor. 10 Temmuz’a kadar her akşam 21.00’de, Özgürlük Parkı’nda bir oyun izlemek mümkün. Bu akşam Altınok Tiyatrosu’nun Masallar Canlanıyor adlı oyunu var.


kullanın

Dünya’nın en hafif ve dayanıklı bavul markalarından Rimowa, Türkiye’de satılmaya başlandı.
Geçmişi 1898 yılına dayanan markanın, polikarbon ve alüminyum materyalden üretilen farklı ürün serileri var. Tek bir valizin üretim süresi yaklaşık 2.5 ay. Fiyatları 750 -2 bin 700 lira arasında değişiyor. Beymen İstinyepark, Blender Nişantaşı, Akmerkez, Erenköy ve Ankara mağazalarında bulabilirsiniz.

giyin

Haberin Devamı

Tatile çıkmadan önce Faik Sönmez’in yaz koleksiyonuna bakabilirsiniz. Yazın canlı renklerini taşıyan pamuklu ve ipekli kumaşlardan tunik, bluz ve elbiseler, kamuflaj desenli şortlar var.  Üstelik şu anda yüzde 40’a varan indirim uygulanıyor.

alın

IKEA’da bu ayın ürünü, Nordby3 sepetli raf ünitesi. 24 x 61 cm boyutlarında. Hasır çekmeceleriyle mutfak, balkon ya da bahçenizde kullanabilirsiniz. Temmuz boyunca 39.95 liraya satılacak.

uğrayın


Orkide İç Giyim koleksiyonunda ağırlıklı olarak beyaz, siyah ve ekru renkler kullanılmış. Dantelli modellerde masumiyet ve şıklık bir arada. Düğün hazırlığı yapanlar için çeyizlik setler var. Orkide satış noktalarında ve www.orkidealisveris.com adresinde bulabilirsiniz.


dinleyin

Haberin Devamı

Kardeş Türküler, Arto Tunç Boyacıyan’ın katkılarıyla çıkardığı yeni albümü “Çocuk (H)aklı”yı dinleyicileriyle buluşturuyor. Geleneksel türkülerin yanı sıra çok sayıda yeni beste çalışmasının da yer aldığı albümün konseri bu akşam Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek. Konser saati 21.00. Bilet fiyatları 28-56 lira arasında.

sürün

Rimel sürmeden upuzun kirpiklere sahip olmaya ne dersiniz? M2 Beaute’nin yeni ürünleri M2Lashes Kirpik Çıkarıcı Serum ile M2 Lashes Kirpik Canlandırıcı Gloss, kirpikleri uzatıyor, parlatıyor, gürleştiriyor. Eczanelerde satılan ürünlerin fiyatları 290 ve 115 lira.

tadın

Hediye olarak çiçek yerine meyve sepeti gönderebildiğiniz BonnyFood, yaz meyvelerinden oluşan yeni aranjmanlarını çıkardı. Kavun, kiraz, erik, çilek, kayısı, üzüm ve karpuz kullanılarak yapılan sepetler hem lezzetli hem de estetik. Telefon ya da internet üzerinden sipariş vererek Türkiye’nin her noktasına gönderebilirsiniz. www.bonnyfood.com

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!