Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2011 20:48

dinleyin

Uluslararası İstanbul Müzik Festivali devam ediyor. Bu akşam saat 20.00’de, Çinili Köşk’te üç gitar virtüözü Elhamra Geceleri isimli konser için buluşuyor: Cem Duruöz, Philippe Bertaud ve Fernando Espi. Klasik gitar repertivarında bossa nova, İspanya, Arjantin ve Türkiye’den seçme eserler bulunuyor. Bilet fiyatları 20-60 lira arasında.

artırın

Geleneksel Yaz Müzayedeleri’ne devam eden Artium Sanat Evi, 29 Haziran Çarşamba saat 20:00’de, İstanbul Ortaköy’deki Feriye Lokantası’nda 82. Yaz Müzayedesi’ni düzenleyecek. Toplam 315 lot eser satışa sunulacak. Müzayedenin en pahalı eseri, Neşet Günal imzalı 77x60 cm ölçülerinde “Sorun- Sorum III”. 75 bin lira ile satışa çıkıyor. Eserleri artırmaya çıkacak diğer sanatçılar arasında Hayri Çizel, Sami Yetik, Hasan Vecih Bereketoğlu, Turan Erol, Fikret Mualla, Eren Eyüboğlu, Adnan Çoker, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Muzaffer Akyol, Burhan Doğançay, Nejat Melih Devrim, Bedri Baykam, Devrim Erbil bulunuyor. Tel: (212) 291 01 31.

bakın

YKM koleksiyonunda yer alan ev dekorasyon ürünleri, binlerce marka ve ürün çeşitliline sahip. Ev tekstilinden mobilyaya, mutfak aksesuvarlarından dekorasyon ürünlerine kadar her şeyi bulabilirsiniz. Evine yaz neşesi getirmek isteyenlere duyurulur. www.ykmden.com

tadın

Vinkara’nın Quattro serisinden Pembe, 25 cl’lik şişelerde satılmaya başlandı. Çevir aç kapaklı yeni şişeler son derece pratik. Kalecik Karası ve Hamburg Misketi üzümlerinden elde edilen Vinkara Quattro Pembe, kırmızı meyve aromaları ile tropikal meyve, gül ve misket limonu kokuları içeriyor.

uçurun

Bu aralar yetişkinylerin en sevdiği oyuncak, Parrot AR Drone. Wi-Fi pilotajlı 4 pervaneli ve 2 kameralı bir helikopter bu. iPod touch, iPhone ya da iPad ile kullanılabilen oyuncak, oto pilot sayesinde kendisi inip kalkıyor. Herkes kolayca uçurabilir. Elinizdeki mobil cihazınızın eğimine ve hareketlerine göre ileri, geri ve yanlara hareket edebilen, yükselip alçalabilen ve kendi ekseninde dönebilen bu benzersiz helikopterle uçuş çok basit ve eğlenceli. D&R, MediaMarkt ve Apple Store mağazalarında 300 Euro + KDV’ye satılıyor.

kaçırmayın

Snow Owl olarak tanınan dünyaca ünlü bas gitar sanatçısı Juan Sebastian Garcia-Herreros liderliğinde ünlü müzisyenlerden oluşan Art Of Contrabass Guitar, 28 Haziran Salı günü Akbank Sanat’ta. Juan Sebastian Garcia-Herreros’a piyanoda Hector Mertignon, perküsyonda Roberto Quientero, saksofonda Klaus Dickbauer, trompette Alexander Wladigeroff ve davulda Stoyan Yankulov eşlik edecek. Konberin başlama saati 20:00, bilet fiyatları öğrenci 10, tam 20 lira.

eğlenin

Bu gördüğünüz tokyolar başka. Çocukların tatilde eğlenerek öğrenmesi için tasarlanmışlar. Tokyo Eğlen Öğren serisi, ezberci öğretiden kaçınıyor. Soru-cevap formatı ile çocukların aktif öğrenmesini destekliyor. İçeriği çocukların yaşlarına göre belirleniyor. Plaja dahi götürebilirsiniz. 12.50 liraya tüm Remzi Kitabevleri ile Joker mağazalarında bulabilirsiniz.

yiyin

Pizza Hut, yeni salata çeşitleriyle yaz için alternatifler sunuyor. Tavuklu ceasar salata, semizotu salatası, buğday salatası ve tulum peynirli roka salatası formuna dikkat edenler için. www.pizzahut.com.tr

giyin

Levi’s’ın denim ve kumaş şortlarıyla dilediğiniz kadar kayalara tırmanabilir, kum, güneş ve deniz suyuyla iç içe bir yaz geçirebilirsiniz. Kısa denim şortlar yaz geceleri için ideal. İnce askılılarla ve baskılı tişörtlerle birlikte kullanabilirsiniz.

kullanın

116 yıllık ağız gargarası Listerine Türkiye’de. Listerine, diş fırçalama sonrasında kalan ve plak oluşumuna neden olan bakterileri yüzde 97’ye kadar temizliyor. Günde 2 kez kullanıldığında plak oluşumuna karşı 24 saat koruyor. Nefesinizi tazeliyor. Eczane ve marketlerde iki boyunu bulabilirsiniz. Fiyatı 8.90 ve 14.90 lira.

alın

Geçen yıl kurulan KırmızıKuzu.com, kızlar pembe oğlanlar mavi giyer yargısını kırmak için çalışıyor. 0-6 yaş arası çocuklar için giysi, ayakkabı, oyuncak, kitap, aksesuvar bulabiliyorsunuz. Ürünler dünyanın farklı yerlerinden, farklı markalardan derleniyor. Green Baby, Lily and Sid, Baby Cottons, Katvig, Miniature, Olive and Moss, Snuglo, Toffee Moon, Lille Barn, Angel’s Face bunlardan bazıları. www.kirmizikuzu.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!