Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2010 00:00

Haberin Devamı

izleyin

Bu hafta vizyona 5 film giriyor. En iddialısı ve şenliklisi, elbette Tim Burton’un son eseri Alis Harikalar Diyarında. Başrollerde, yönetmenin vazgeçemediği oyuncuları Johnny Depp ve Helena Bonham Carter ile Anne Hathaway, Crispin Glover var. Alis’in kaderini bulmak için çıktığı fantastik yolculuğu üç boyutlu izleyebilirsiniz. Dram türündeki Çılgın Kalp, iddialı bir oyuncu kadrosuna sahip. Başrollerde Jeff Bridges, Colin Farrell, Maggie Gyllenhaal ile Robert Duvall var. Eski country müzik starı alkolik şarkıcıyla, 4 yaşındaki oğlunu kendi başına büyüten, boşanmış genç gazetecinin kesişen hikayesi üzerine... Aksiyon, bilimkurgu ve gerilim türlerini harmanlayan Vampir İmparatorluğu’nda Ethan Hawke ile Willem Dafoe’yu izleyebilirsiniz. Araştırmacı Dalton, çoğunluğu vampire dönüşen dünya nüfusunu kurtarmaya çalışıyor. Hüdaverdi Yavuz’un yönettiği Eşrefpaşalılar, İzmir Eşrefpaşa’dan gelip İstanbul’a yerleşmiş biri mafya lideri diğeri kahveci ve aynı kadına aşık iki dostun etrafında gelişen olayları konu alıyor. Ümit Ünal’ın filmi Ses, doğaüstü bir gerilim. Selma Ergeç’in canlandırdığı genç kız, gaipten sesler duymaya başlıyor. Ergeç’e beyazperdede Mehmet Günsür eşlik ediyor.

için

Haberin Devamı

Vinkara Doruk Serisi’nin tek kupaj şarabı Öküzgözü&Boğazkere, kırmızı meyvemsi ve zengin aromatik özellikleri ile öne çıkıyor. Farklı 7 şarabın bulunduğu serinin tamamına marketlerden ulaşabilirsiniz.

eğitin

Çocuğunuz haftasonları, Rahmi M. Koç Müzesi’nin kıyısındaki Fenerbahçe Vapuru’nda düzenlenen sanat atölyelerine katılabilir. Ekol Drama işbirliği ile düzenlenen “Güncel Sanat Atölyesi”, 7-11 yaş arası öğrencilere yönelik. Haziran’a kadar devam edecek. Pazar günleri 10.00 - 11.30, 12.00-13.30 saatleri arasındaki eğitimler Ressam Ömer Yiğit Aral tarafından yürütülüyor. Kayıt için Tel: (212) 237 34 07 - (212) 234 09 93.

kaçırmayın

Tiyatro Açıkça, Antik Yunan’nın en ünlü eserlerinden Kadınlar Savaşı (Lysistrata)’nı sahneliyor. Aristophanes’in yazdığı tek perdelik müzikli oyunu, bugün 15:30’da Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde izleyebilirsiniz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, iki seyirciden biri oyunu ücretsiz izleyebilecek. Seyircilerden birinin kadın olması yeterli. www.tiyatroacikca.com

bakın

Haberin Devamı

Düğünlerin arttığı döneme giriyoruz. Akay’ın 2010 gelinlik koleksiyonundaki modeller, dantel ve kumaşların farklı kullanımı, kristal ve incili işlemeleri ile dikkat çekiyor. Bir bütünlük elde edilebilmesi için baş ve duvak seçenekleri ile keseler her gelinliğe özel olarak tasarlanıyor. www.akay.com.tr

giyin

Converse 2010 İlkbahar koleksiyonunda yer alan t-shirt, eşofman, sweatshirt ve yağmurluklar canlı renkleri ile baharın enerjisini kıyafetlere taşıyor. Spor yaparken ya da hafta sonu tatillerinde kullanmak için farklı alternatifler bulabilirsiniz.

destekleyin

Metro Group Türkiye Temsilcilik Ofisi çalışanlarının kaleme aldığı ve geliriyle 80 Muşlu kızın okula kavuştuğu İmkansız Periler kitabının İngilizcesi olan “Impossible Fairies” kitabından satın alan herkes, bu kez Artvinli kızların okumasına katkıda bulunmuş olacak. Kitaptan 2 adet satın alındığında, bir kızın 1 aylık eğitim masrafı karşılanmış oluyor. Zorlu ama umut verici hayat öykülerini konu alan kitabın fiyatı 20 lira. Tüm Real, Metro ve D&R mağazalarından satın alınabilir.

katılın

Haberin Devamı

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen kadınlara özel fotoğraf yarışması “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler”, 12 Mart’ta sona eriyor. Fotoğraf sanatına ilgi duyan amatör-profesyonel tüm kadınlara açık olan yarışmanın birincisine 5, ikincisine 3, üçüncüsüne bin lira ödül verilecek. www.anadoluhayat.com.tr

giyin

Stefanel’in 2010 İlkbahar-Yaz kadın koleksiyonuna tensel görünüme sahip tulumlar, kısa ve dar üstlerle bol pantolonlar, keskin hatlı omuzlara sahip ceketler, elbiseler ve bol gömleklerle dar pantolonlar hakim. Markanın iç çamaşır serisi organik kotondan üretilmiş. Erkek koleksiyonunun en önemli bölümünü ise trikolar oluşturuyor.

takın

Haberin Devamı

Accessorize, İlkbahar-Yaz sezonu için gündüz ve gece şıklığını tamamlayan 4 yeni koleksiyon hazırladı. Her hafta yeni şapkalar, kolyeler, bilezikler, küpeler, yüzükler, şallar ve çantaları bulabileceğiniz mağazalarda bahar renkleri ve motifleri dikkat çekiyor.

sürün

Fransız kozmetik markası Darphin’in yeni ürünü Orange Blossom Aromatic Care, markanın yüzde 100 doğal sertifikasına sahip ilk organik ürünü. İçeriğindeki lavanta yağı, arındırıcı ve detoks özellikleriyle cildi yenilerken, limon yağı cansızlaşmış cildi parlatıyor, orijinal parlaklığını geri kazandırıyor. Fiyatı 126 lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!