Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2009 00:00

dinleyin

İstanbul Emirgan’daki Sabancı Müzesi, yeni yılı iddialı bir konserle karşılıyor. 15 Aralık’taki Best of Classics başlıklı konserde, İstanbul Devlet Operası şeflerinden Serdar Yalçın yönetimindeki yaylı çalgılar orkestrası, Vivaldi’den Puccini’ye, Mozart’tan Piazzolla’ya 15 bestecinin 20 eserini seslendirecek. Düzenlemeleri Serdar Yalçın hazırladı. Konser saat 20.00’de başlıyor. (http://muze.sabanciuniv.edu)

izleyin

Bu hafta vizyona 5 film giriyor. Korku türünü sevenler, bıkmadılarsa Testere VI’yı izleyebilir. Yıldırım Memişoğlu, Taylan Ertuğrul, Deniz Olgaç ile Ahmet Çakar’ın rol aldığı yerli yapım No Ofsayt, 45 yaşındaki Ali Tarantula adlı adamın, bir gün ofsayt kuralına kafayı takmasıyla başlayan komik olayları konu alıyor. Michael Moore’un yönettiği belgesel film Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi, şirket egemenliğinin insanlar üzerindeki olumsuz etkisini anlatıyor. Maria Sole Tognazzi’nin yönettiği Aşka Dair’de Monica Bellucci başrolde. Filmde sevdiği kadın tarafından aldatılan ancak kaybetme korkusu ağır basan Roberto ile onun acısını paylaşan küçük kardeş Carlo’nun etrafında gelişen olaylar anlatılıyor. Serdar Akar’ın yönettiği ve Beren Saat, Murat Ünalmış, Erkan Petekkaya ile Yavuz Bingöl’ün oynadığı Gecenin Kanatları, 12 Eylül darbesinden sonra, anne ve babası polis baskınında gözleri önünde katledilen intihar bombacısı Gece’in yaşadığı dramı anlatıyor.

okuyun

Da Vinci Şifresi ile Melekler ve Şeytanlar’dan sonra Dan Brown’ın son kitabı Kayıp Sembol de Türkçe’ye çevrildi, Altın Yayınları’ndan çıktı. Harvard Simgebilim Profesörü Robert Langdon, bu kez insanlığın yüzyıllardır beklediği bir gerçeğin peşinde... Tüm D&R’larda satılan kitabın etiket fiyatı 30 lira.

giyin

Diesel’in 2009 kış denim koleksiyonunun teması, yağmur ve fırtına. Islak görünümlü işlenmiş kumaşlar, fırtına sonrası yıpranmış, parçalanmış, yırtık görünümlü jean’ler ön planda. Erkekler için düşük belli, yandan cepli, rahat kesimli pantolon modelleri var.

rahatlayın

İstanbul, Antalya ve Fethiye’de 6 şubesi bulunan Sanda SPA’lar, yeni bir masaj tekniği uygulamaya başladı: Bambu çubuklarının ritmik hareketleriyle yapılan Bamboo Miracle masajı. Negatif enerjiyi vücuttan uzaklaştırdığına inanılan; sırt, boyun ağrılarının dindirilmesine yardımıcı olan ve rahatlatan masajın 50 dakikası 155 lira.

ıslanmayın

Celal Birsen Şemsiyeleri’nin baston ve katlanabilen modellerinin yanı sıra, yeni yıla özel, çantalı modelleri piyasaya çıktı. Yeni koleksiyonda canlı renkler yine ön planda. 2 yıl garantisi var.

destekleyin

Afrika’da AIDS’in ortadan kaldırılmasına yardımcı olmayı amaçlayan bir marka olan RED’le işbirliği yapan Nike, ürettiği kırmızı bağcıkları mağazalarında 6.50 lira fiyatla satıyor. Satıştan elde edilecek gelirin tamamı Afrika’daki HIV-AIDS ile mücadeleye harcanacak.

tıklayın

Penti, yeni bir micro site açtı: www.pentinigoster.com. İsteyen kendini gösteriyor, isteyen sorulara cevap verip tarzını gösteriyor, isteyen de diğerlerinin yaptıklarına bakıp eğleniyor. Sürpriz hediyeler kazanmak mümkün.

sürün

Sally Hansen’ın yeni serisi Salon El Kremleri, kış aylarında soğuk hava ve rüzgar nedeniyle yıpranan eller için. Keratin ve kolajen içeren özel formülüyle etki ediyor. Ellerin ihtiyacı olan bakımı sağlıyor, kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Fiyatı 33 lira.

takın

İtalya’da piyasaya çıkan Too Late saatleri Türkiye’de de satılmaya başlandı. Gençlere yönelik, modaya uygun saatlerin mor, pembe, siyah, beyaz gibi renk seçenekleri bulunuyor. Her ay sezona, moda koleksiyonlarına, trendlere göre yeni renklere uyarlanıyorlar. www.too2late.com

bakın

Faik Sönmez, 18 Aralık’a kadar yapılan 250 lira ve üzeri alışverişlerde 50 lira hediye çeki veriyor. Koleksiyondaki paltolara dikkat. Evaze kesimler, kürk detaylar, dökümlü keçeler ve tüvit öne çıkan detaylar arasında. Sezonun favorisi ise kırmızı yün palto.

güldürün

Koşulsuz kahkaha ve pranayama yoga nefes tekniklerinin sentezi olan, dünyanın 60 ülkesinde 6 bin merkezde uygulanan Kahkaha Yogası, Era Eğitim ve Danışmanlık Kurucusu Söğüt Zengingönül tarafından Türkiye’de ilk kez yarın saat 14.00’te Akmerkez’de, çocukların katılımıyla gerçekleştirilecek.

katılın

Wings Cinecity Etiler’de, PlayStation tutkunları için düzenlenecek PES 2010 turnuvasını kazanan iki kişi Güney Afrika’da gerçekleştirilecek olan Dünya Kupası 2010’a maç bileti, ücretsiz konaklama ve uçak bileti kazanacak. Turnuvaya katılım için son başvuru tarihi 18 Aralık. Katılım bedeli 50 lira. Detaylı bilgi için www.cinecity.com.tr/pes2010turnuva
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!