Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2009 11:12

Kardio ve fitness imkanının yanı sıra kapalı havuz ve saunası olan merkezde masaj uygulamaları 80 ile 130 lira arasında.

Haberin Devamı

İzleyin

Bu hafta vizyona 4 film giriyor. İnan Temelkuran’ın yönettiği Bornova Bornova, hayallerin iyice küçüldüğü, ruh sağlığı bozulmadan yaşamanın zorlaştığı bir dönemi anlatıyor. Karikatürist-illüstratör Cihat Hazardağlı’nın 3 yıl boyunca üzerinde çalıştığı, hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlendiği Suluboya’da Haluk Bilginer, Savaş Dinçel, Cansel Elçin, Altan Erkekli, Fergan Mirkelam, Tuba Ünsal, Serra Yılmaz, Selçuk Yöntem gibi isimler rol alıyor. Filmin çekiminden sonra hayatını kaybeden Savaş Dinçel’i yakın dostu Müjdat Gezen seslendiriyor. Roland Emmerich’in yönettiği aksiyon/felaket filmi 2012, türünün tüm özelliklerine sahip; Mayalar’ın asırlar önce öngördüğü gibi dünyanın sonu geliyor. Haftanın diğer aksiyon filmi Turnuva; dünyanın en tehlikeli 30 suikastçisi arasında, hayatta tek bir kişi kalana dek yapılan büyük ödüllü rekabeti konu alıyor.

Yenilenin

Haberin Devamı

İş hayatının koşturmacası içinde sağlığına, spora ve güzelliğine vakit ayırmak isteyenler, Marriott Courtyard İstanbul International Airport Hotel bünyesindeki Caretta Sağlık Kulübü & Spa Merkezi’ne gidebilirler. Kardio ve fitness imkanının yanı sıra kapalı havuz ve saunası olan merkezde masaj uygulamaları 80 ile 130 lira arasında.

Alın

55 DSL markası, 15’inci yıl dönümünü kutlamak amacıyla Adidas Originals’la işbirliği yaptı. Bu işbirliğinin sonucu olan XV/55 isimli ayakkabıları tüm Jeanslab mağazalarında bulabilirsiniz. Müzik, kızlar ve seks, aksiyon sporları, sanat ve tasarım, pop kültürün ucubeleri, muziplikler, can sıkıntısı gibi altı farklı kategoride tasarlanmış, sınırlı sayıda üretilmiş.

Keşfedin

Dr. Mattress’ın doğal ürünlerden üretilen HappyBaby yastık serisi, anne adaylarının ilerleyen gebelik aylarında ağırlaşan karın bölgesi ve artan ağırlıklarıyla yorulan omurgalarını destekliyor. Doğum sonrası ve emzirme sırasında da yardımcı oluyor.

Giyin

Kadın giyim markası Gusto, bu kış 1980’leri yeniden yorumluyor. Gardırobunu yenilemek isteyenler için vatkalı omuzlar, yüksek belli kalem etekler, şık bluzlar, hırkalar, renkli kazaklar var.

Sürün

Haberin Devamı

Olay Regenerist Yaşlanma Karşıtı Dudak Bakımı, 3 haftada dudak ve dudak çevresindeki çizgi ve kırışıklıkları fark edilir derecede azaltıyor. Üstelik daha dolgun dudaklara kavuşuyorsunuz. Doğal savunma sistemini de güçlendiriyor. Fiyatı 57.50 lira.

Kaçırmayın

İstanbul Modern Sinema’da Paul Verhoeven günleri bugün başladı. 22 Kasım’a kadar yönetmenin Hollywood’dan önce Avrupa sinemasına damgasını vuran filmleri gösterilecek. Bugün saat 14.00’te Türk Lokumu filmini izleyebilirsiniz. Gösterime katılacak olan Verhoeven, sonrasında soruları yanıtlayacak.

Kullanın

Faber-Castell’in yeni ürünü Big Brush, daha geniş alanlarda çizim yapmayı daha büyük eskiz çalışmalarını kağıda dökebilmeyi sağlıyor. Karışık teknikler, kolaj uygulamaları, renklendirme ve eskiz çizimleri için çok uygun. Her türlü ayrıntıyı verebiliyorsunuz. 5 farklı uç kalınlığı ve 48 rengi var.

Sevindirin

Haberin Devamı

Çocuğunuz Tom&Jerry ile Scooby Doo karakterlerini seviyorsa onu Bücürük Tekstil’e götürebilirsiniz. Türkiye çapında 57 mağazası bulunan markada Tom&Jerry ile Scooby Doo’lu tişörtler, etekler, pantolon ve ayakkabılar bulunuyor.

Tadın

İstanbul’daki Bebek Brasserie yeniden hizmete girdi. Yeni dekorasyonu ve manzarasının yanı sıra mönüleriyle de dikkat çekiyor. Kahvaltı, öğle, akşam ve çocuk mönüsü, ayrıca organik ürünlerle hazırlanmış özel yemekler var. 16 farklı kadeh şarap sunuyorlar. Mönüde toplam 61 çeşit şarap var. Tel: (212) 263 29 73

Görün

TİM Maslak Show Center, 2009-2010 kış sezonunu 57 kişilik dansçı kadrosundan oluşan, break dans, buz pateni ve balenin karışımı performans sergileyen Todes Modern Dans İmparatorluğu’nun gösterisiyle açıyor. Daha önce Mariah Carey, Ricky Martin, Michael Jackson gibi sanatçılara eşlik eden Todes, 20-21-22 Kasım tarihlerinde yalnız üç gösteri için sahne alacak. Biletler Biletix’te.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!