Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2009 00:00

takın
Swatch’ın aksesuvar markası Bijoux’nun 2009 Sonbahar-Kış koleksiyonunda pek çok farklı tema var. Bu yüzük Jungle Hearts temasında bulunan Love Explosion modeli. Mavi kristal ve paslanmaz çelikten üretilmiş.

giyin
Marks & Spencer 2009 Sonbahar-Kış erkek koleksiyonunda, İngiliz tarzı hâkim. Jean’ler, ütü gerektirmeyen gömlekler, makinede yıkanabilir takım elbiseler ve daha birçok teknolojik özellikli ürün yer alıyor. Kırmızı, yeşil, kobalt mavisi, turuncu, mor ve bordo gibi canlı renkler hâkim.

imzalatın
Murat Boz, “Şans” adlı son albümünü, İstanbul Yenisahra’daki D&R Optimum’da bugün saat 16.00’da imzalayacak. İmza gününe gelecek olan hayranları hem Murat Boz ile tanışma hem de sohbet etme imkânı bulacaklar.

kullanın
İç giyim markası Magic Form, emziren anneler için tek elle açılabilen elbiseler üretti. Ekru, pembe ve su yeşili renkleri var. Tüm Boyner ve Debenhams mağazalarında 63 liraya bulabilirsiniz.

deneyin
Vejetaryen ve işlenmemiş gıda alanında uzman Alman şef Mark Decker, Divan Restoranları için S.O.U.L Food isimli özel bir mönü hazırladı. Sağlık ve lezzet füzyonu olan mönüde doğal, rafine malzemeler kullanılmış. Örneğin şeker yerine bal, pekmez ya da yüzde 100 doğal bir bitki olan stevia, yağ olarak zeytinyağı tercih ediliyor. S.O.U.L Food menüyü Kalamış Brasserie, Erenköy ve Ataşehir Divan Pub, Anadolu Hisarı Life Restaurant, Divan İstanbul City ve Divan Kuruçeşme’de deneyebilirsiniz.

yarışın
Abbott Diabetes Care adlı firma, 6-11 ve 12-18 yaş kategorilerindeki diabetli çocuklar için “En Renklisini Sen Yap” yarışması düzenliyor. Amaç, kan şekeri ölçüm cihazlarına renk ve eğlence katmak. Dereceye girenler 1000, 750 ve 500 TL ile ödüllendirilecek. Başvuru ve ayrıntılı bilgi için www.enrenklisinisenyap.com

demleyin
Küçük ev aletleri markası Tefal, çay tutkunları için Tefal Magic Tea’yi üretti. Her türlü çay ve bitki çayı rahatlıkla hazırlanabiliyor. Ayarlanabilir demleme haznesi ile demlenen çayın rengini gösteriyor. Demleme sonunda da otomatik olarak kapanıyor.

sürün
Yazın güneş lekeleriniz arttıysa Skincode’un bakım ürünlerinden yardım alabilirsiniz. UV Protective Whitening Cream, cildin doğal rengini geri kazandırıyor. Cool White Esence ise ciltte oluşan lekeleri önlüyor. Fiyatları 93 TL.

izleyin
Haftanın en iddialı filmi, Quentin Tarantino’nun yönettiği Soysuzlar Çetesi. Başrollerde Brad Pitt, Diane Kruger, Samuel L. Jackson var. Nazi Almanya’sıyla mücadele eden bir grup Yahudi asker, ailesi Alman ordusu tarafından katledilen bir kız ile gizli bir ajanın yolları kesişiyor. Fransa yapımı, aksiyon ve macera türündeki Gerilim Hattı, bir grup arkadaşın kâbusa dönen tırmanışının hikâyesi. Norveçli yönetmen Bent Hamer’ın filmi O’Horten, komedi ve dram türlerini harmanlıyor. 40 yılın ardından emekli olmaya mecbur edilen O’Horten’ın düzenli ve yalnız hayatı, rastgele serüvenler ve şaşırtıcı ikilemlerle dolu bir geleceğe doğru kayıyor.

okuyun
Bahçecilik ve bitki yetiştirme üzerine 10’a yakın kitabı bulunan Nejat Ebcioğlu’nun “Bahçe Çiçekleri” adlı kitabının kuşekâğıda ciltli baskısı İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıktı. Aydanur Ebcioğlu’nun resimlediği kitapta 140 tür, bir yıllık ya da çok yıllık çiçek ve süs bitkisi alfabetik olarak sunuluyor. Bitkilerin nasıl yetiştirilmeleri gerektiği ve neyi sevdikleri de anlatılıyor.

tadın
Yeni zeytinyağı markası Zeytin İskelesi, Ayvalık ve Edremit bölgesi zeytinlerinden üretiliyor. Naturel sızma, organik naturel sızma ve naturel olmak üzere 3 çeşidi var. Tazeliğini uzun süre koruması için litrelik koyu renk cam şişede, 1, 2 ve 5 litrelik teneke kutularda satılıyor. 1 litre fiyatı 14-15 TL.

sevindirin
Toyiki mağazalarında satılan Crock oyun halısı, bebeğin üzerindeki hayvan objelere dokunarak onları tanımasını, renkleri öğrenmesini sağlıyor. Kullanılmadığı zamanlarda kapanarak yumuşacık bir oyuncağa ve üzerinde bulunan fermuarlı gözü ile oyuncak taşıma çantasına dönüşüyor. Fiyatı 89 TL.

kaçırmayın
Kadın giyim markası Kyo My Friend’in, ilkbahar - yaz koleksiyonundaki tüm ürünlerde yüzde 75’e varan indirim var.

gidin
İstanbul’daki City’s Nişantaşı alışveriş merkezi, ziyaretçilerine eski ramazanları yaşatmaya hazırlanıyor. Her cumartesi, çocuklara Karagöz - Hacivat atölye çalışmaları var. Ayrıca ramazan ayı boyunca 100 lira ve üzeri alışveriş yapan herkese kazı kazan kampanyası ile sürpriz hediyeler dağıtılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!