Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2009 00:00

izleyin
Evlilik Sınavı, adından anlaşılacağı üzere bir romantik komedi. Başrollerinde Jessica Biel ile Colin Firth var. Aksiyon filmi Darbe’nin yıldızı, ödüllü çocuk oyuncu Dakota Fanning. Bu hafta bir de animasyon giriyor gösterime: Sokakların Kralı. Zengin bir hayattan Mumbai sokaklarına düşan köpeğin hikayesi anlatılıyor. Gerilim filmi Davetsiz, Güney Kore filmi Karanlık Sırlar’ın yeniden çevrimi. Palermo’da Yüzleşme, ünlü yönetmen Wim Wenders’in imzasını taşıyor. Her şeyi bırakıp Palermo’ya yerleşen dünyaca ünlü fotoğrafçı Fin’in öyküsünü anlatıyor. Donmuş Irmak ise Kanada’nın Amerika sınırında hayatta kalma mücadelesi veren iki göçmen kadının öyküsü.

tadın
Freşa’nın son yeniliği, Mixy adındaki meyveli maden suyu. Yeşil elma, vişne, nane-limon ve kan portakalı-limon olmak üzere dört çeşidi var.

için
Likya markası antik Likya şarabını yeniden canlandırıyor. Deneme şaraplarında Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Malbec, Pinot Noir, Chardonnay ve Sauvignon Blanc üzümleriyle birlikte Türkiye’nin Kalecik Karası, Öküzgözü, Boğazkere cinsleri de kullanıldı. www.likyawine.com

bırakın
Yarın Dünya Sigarasız Günü. Tiryakiler, sigarayı bırakma kampanyası çerçevesinde fotoğraflı mesajlarını www.birakcekgonder.com adresine gönderdi. Bu insanların sigarayı bırakma kararları yarın Taksim Meydanı’ndaki dev ekranda yayınlanacak.

yapıştırın
Artikel duvar sticker’ları Disney kahramanları ve Süngerbob başta olmak üzere pek çok çizgi karakteri duvara yapıştırıyor. Carrefour, Real, Metro, Çetinkaya, Adese, Kipa, Özdilek, Bauhaus, Tezken, Praktiker, Koçtaş, BIM ve A101’lerde bulmak mümkün. www.duvarstickeri.com

kullanın
Sally Hansen’in Airbrush Legs adlı spreyi, çorap giymeden bacaklardaki kusurların kapatılmasını sağlıyor. Bacak makyajı suda veya yağmurda da çıkmıyor. Açıktan koyu bronza kadar 4 farklı rengi var. Fiyatı 49.50 lira.

görün
Ahmet Özel’in tuval, karton üzeri yağlıboya ve karışık teknik çalışmalarından oluşan Magma adlı resim sergisini görmek için bugün son gün. Yer, İstanbul’daki Kare Sanat Galerisi. (212) 240 44 48.

gidin
Venedik’in ünlü San Marco meydanı Bakırköy’deki bir kafeye ilham kaynağı oldu. San Marco’s Caffe Bakırköy’ün mönüsü, doğal olarak İtalyan yemeklerinden oluşuyor. (212) 660 80 20.

kazanın
Damat Tween ADV mağazalarında öğrenci kimliğini gösterenler mezuniyet alışverişlerinde yüzde 30 indirim kazanıyor. Mezuniyet gecesi kıyafetini Tween’den almak isteyen genç erkeklere duyurulur.

keyif yapın
İstanbul Kozyatağı’ndaki Wings Cinecity-Trio Açıkhava Sineması, bu çarşamba akşamı Stephan Elliott’un yönettiği “Evlilik Sınavı” filmiyle açılıyor. Havuzbaşı’ndaki Chocolate restoran da sinemaseverlere yıldızların altında yemek keyfi sunuyor. Gösterimler her çarşamba, cuma ve pazar 21.30’da. (216) 315 10 10.

giyin
T-box’ın neşeli ve yaramaz elbiseleri yaza hazır. Bu elbiseler Süzen Bayan, Elbisetek, Un Dos Dress, La Isla Bonita, Çapraşık ve Hippi gibi isimler taşıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!