Bu hafta sinemada olan filmler!

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sinemada olan filmler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2015 17:27

Ağustos ayının ikinci vizyon haftasında 3'ü yerli toplam 7 yeni film sinema salonlarını ziyaret ediyor. Üç Harfliler 2: Hablis, Merdiven Baba ve 61. Bölge İntikam yerli filmlerinin yanı sıra Geçmişten Gelen, Dünyanın Sonu, Tatil Zamanı ve Barbie Prenses ve Rock Star filmleri izleyiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden önemli filmler sinema izleyicisiyle buluşuyor. Gerilim ve korku türlerinin vizyona hakim olduğu haftada 2010 yılında Üç Harfliler: Marid'le başlayan kabus, serinin ikinci filmi olan Üç Harfliler 2: Hablis ile devam ediyor. Joel Edgerton, Jason Bateman ve Rebecca Hall'ın başrolleri paylaştıkları Geçmişten Gelen (Gift), ''Şansını hiç unutmayacak birileri var…Ya da o sensin'' sloganıyla korku tutkunlarını selamlıyor. Aşağıdan bu hafta vizyona giren filmlerle ilgili detaylara göz atabilirsiniz.

TATİL ZAMANI

Bu hafta sinemada olan filmler

2015 yılının hit komedisi olmaya aday olan Tatil Zamanı, bu haftanın eğlenceli filmlerinden biri! Oyuncu kadrosunda Thor olarak da hafızalarımızda yer edinen Chris Hemsworth'ün yer aldığı film, iyi bir aile babası olmak isteyen Rusty Griswold, tıpkı babası gibi ailesine sürpriz yapmak ister. Griswold ailesi ülkeyi baştan başa turlayarak, Amerika'nın en gözde eğlence parkı Walley World'e doğru yola koyulurlar. Felekten bir Gece filmleriyle karşımıza çıkan Ed Helms'in yanı sıra Christina Applegate ve Leslie Mann gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Jonathan Goldstein ve John Francis Daley ikilisi üstleniyor.

Haberin Devamı

GEÇMİŞTEN GELEN

Bu hafta sinemada olan filmler

Exodus: Tanrılar ve Krallar, Büyük Dövüş ve Muhteşem Gatsby gibi filmlerde boy gösteren Joel Edgerton'ın hem yönetmenliğini, hem senaryosunu, hemde başrollerini üstlendiği Geçmişten Gelen (The Gift) bu hafta vizyonda! Başrol oynadığı filmde ilk uzun metraj yönetmenlik denemesini de gerçekleştiren Edgerton'a Jason Bateman ve Rebecca Hall eşlik ediyor. Film, Simon (Bateman) ve Robyn (Hall)'in mutlu mesut yaşarken, Simon'ın eski bir tanıdığı Gordo (Edgerton) ile karşılaşmasıyla hayatları altüst olur. Gordo evli çiftin karşısına sürekli çıkmaya başlar ve artık tedirgin edici bir hal alır. Kapılarına bırakılan hediye paketleriyle karanlık sırlar gün yüzüne çıkmaya başlar.

MERDİVEN BABA

Haberin Devamı

Bu hafta sinemada olan filmler

2011 yılında vizyona Güzel Günler Göreceğiz filmiyle pek çok övgü alan Hasan Tolga Pulat'ın yeni filmi Merdiven Baba, sıcak bir aile hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Senaryosu Birol Güven imzası taşıyan filmin başrollerinde Seksenler dizisinden tanıdığımız Hacı Ali Konuk ile Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisiyle adından söz ettiren Esra Dermancıoğlu yer alıyor. Dram ve komedinin harmanlandığı film Fazlı'nın havalimanında görmeye alıştığımız ''Merdivenli Araba'' ile ailesini bir arada tutma çabasına odaklanıyor.

ÜÇ HARFLİLER 2 : HABLİS

Bu hafta sinemada olan filmler

Son dönemde popülaritesi artan yerli korku filmlerine bir yenisi daha eklendi. Korku filmlerindeki başarısını devam ettiren Murat Toktamışoğlu Gen, Üç Harfliler: Marid ve Şeytan-ı Racim gibi filmleri Türk sinemasına kazandırdı. Üç Harfliler 2: Hablis ile seriyi devam ettiren filmde Kısmet Ekin Tekinbaş, Cansu Fırıncı ve Ezgi Fidancı gibi isimler başrolü üstleniyor. Film, ailesiyle birlikte mutlu mesut bir hayat yaşayan genç bir kızın cinlerin musallat olmasıyla birlikte zehir olan hayatını konu alıyor.

Haberin Devamı

BARBİE PRENSES VE ROCK STAR

Bu hafta sinemada olan filmler

Haftanın tek animasyon filmi olarak sinema salonlarındaki yerini alan Kaptan Barbie Prenses ve Rock Star, minik sinemaseverlerin gönlünü çalıyor. Karen J. Lloyd'un ilk yönetmenlik deneyimini yaşadığı filmde Prenses Courtney'i Farah Zeynep Abdullah seslendiriyor. Film, bir prenses ve rock starın yaşanan bir karışıklık sonucu yer değiştirmeleri ve farklı dünyalara uyum sağlama sürecini anlatıyor.

DÜNYANIN SONU

Bu hafta sinemada olan filmler

İlk gösterimini 2013 yılının sonlarında Toronto Film Festivali'nde yapan Dünyanın Sonu filmi bu hafta sinema salonlarımızı ziyaret ediyor. Derek Lee ve Clif Prowse'un hem yönettikleri, hem senaryosunu yazdıkları hemde başrollerini üstlendikleri film, bir yıl boyunca dünyanın en kuytu köşeleri dahil dolaşmak isteyen iki yakın arkadaşın korku dolu yolculuk hikayesine odaklanıyor. Düşündükleri bu büyük gezi Paris'te güzel bir kadınla tanışmalarının ardından karanlık ve ummadık yönlere doğru ilerler.

Haberin Devamı

61. BÖLGE İNTİKAM

Bu hafta sinemada olan filmler

Bu hafta vizyona giren yerli aksiyon filmlerinden biri olan 61. Bölge İntikam'ın yönetmenliğini Cuma Uğurlu üstleniyor. Uğurlu'nun senaryosuna da imza attığı film iki mafyanın bir bölge için girdiği çetin mücadeleye odaklanıyor. Çekimleri Of'ta gerçekleştirilen filmin oyuncu kadrosu bölgede esnaflık yapan amatör oyunculardan oluşuyor. Filmde Ömer Özdoğan, Mahmut Kaldırım, Zeki Çatalbaş ve Adnan Varol gibi isimler yer alıyor.

Bu hafta sinemada olan filmler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!