Bu eşarplar hiç ıslanmıyor

Güncelleme Tarihi:

Bu eşarplar hiç ıslanmıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2006 00:00

Pierre Cardin’in 2006-07 kış eşarp koleksiyonu çıktı. Tasarımlarda bolca şal deseni ve ekose kullanılmış. İpekli eşarplar, yağmurlu havalar için birebir. Çünkü ıslanmıyor ve leke tutmuyor. İlk günkü formunu uzun süre koruyor. Aker, Boyner, YKM ve Huzur mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatları 83 YTL’den başlıyor.

Kolesterol düşüren margarin

Becel, pro-activ margarin çıkardı. 2-3 hafta boyunca günde 25-30 gram tüketildiğinde, LDL kolesterolü yüzde 10-15 oranında düşürüyor. Bu durum kalp hastalığı riskini yüzde 12-20 civarında azaltıyor.

Cilt için ilkyardım çantası

La Roche-Posay yetkili eczanelerinden 3 ürün alana, özel olarak hazırlananilkyardım çantası hediye ediliyor. İlkyardım çantasında gerçekten cildinizin acil durumlarda ihtiyaç duyacağı ürünler var. Yatıştırıcı etkisi olan termal su, kurumuş ve çatlamış dudaklar için Ceralip krem, güneşin zararlı etkilerinden koruyan Anthelios ile kesik, sıyrık ve hafif yanıklarda iyileşmeyi hızlandıran Cicaplast.

Bir marka üç ayrı konsept

Ramsey, sonbahar-kış koleksiyonunu Klasik, Sartoria ve Casual olmak üzere üç ayrı konsept altında toplamış. Bordo-pembe-gri, petrol-kahve-lacivert, gri-lila-mor, taba-kamel-kahve, sarı-bej-kahve, mavi-lacivert-kamel gibi renk kombinasyonları var. Takım elbiselerde klasik çizgili, gölge çizgili kumaşları ve flaneli tercih etmişler. Pantolonlar kullanılan teknoloji sayesinde, asla kırışmıyor.

Islak tuvalet káğıdı çıktı

Lotus Anonim Şirketi, Türkiye’nin klozete atılabilen ilk ıslak tuvalet kağıdını üretti. Nemli dokusu, hijyenik formülü ve içerdiği etken maddeler ile mikropları yok eden Hops Islak Tuvalet Kağıdı’nın çocuklar için bir versiyonu da var. Pratik kapak sistemi, tuvalet kağıdının nemini korumasını sağlıyor. İçeriğindeki papatya özü ekstresi ve provitamin B5 sayesinde cildin nem kaybetmesini engelliyor.Fiyatı 2.60 YTL + KDV.

El işlemelerine dikkat

Tommy Hilfiger sonbahar çocuk koleksiyonu, renkleri ve el işlemeleri ile iki ayrı gruptan oluşuyor. Rahat ceketler, el örgüsü kazaklar ve el yapımı motifler var. Erkekler için yamalar; yoğun pamuklu, yün iplikli işlemeler, oldukça geniş baskılar ve koleksiyonu tamamlayan rozetler detaylara dikkat çekiyor. Kızlar için çiçek ve şal desenli baskılar, kumaşların üzerinde bohem bir hava yaratıyor.

Yemek takımı alana ütü bedava

Kütahya Porselen, "5’i 1 yerde" kampanyasına başladı. Ramazan boyunca porselen yemek takımı alanlara, Arte Bianco küçük elektrikli ev aletlerinden el blender’ı, cam hazneli rondo, tost makinesi, buharlı ütü ve katı meyve sıkacağı anında hediye ediliyor. Gri metalik ve beyaz olmak üzere 2 renk seçeneğiniz var. Kampanya tüm Kütahya Porselen mağazalarında geçerli.

Ramazanlık hediye paketleri

Penguen Gıda, web sitesi www.penguen.com.tr’de, ramazana özel bir kampanya düzenliyor. Siteyi ziyaret eden her 11. üye, çekilişsiz kurasız ve tamamen ücretsiz olarak sevdiklerine hediye paketi gönderebiliyor. Kampanya 24 Ekim’e kadar devam edecek. Kutular dolusu tatlı, tebrik kartıyla beraber Türkiye’nin her köşesine gönderiliyor.

Akıllı ayakkabının yeni modeli

Adidas, akıllı ayakkabısı Adidas 1’in basketbol tutkunları için hazırlanan yeni modeli Adidas 1 Basketbol’u çıkardı. Spor endüstrisi açısından devrim niteliği taşıyan Adidas 1 Basketbol, giyen kişinin kilosuna ve zeminin özelliğine göre kendisini sürekli ve otomatik olarak ayarlayabiliyor. Sahada koşarken, ribaunda çıkarken veya top çalıp baskete giderken mükemmel rahatlık ve performans imkanı yaratıyor. Sadece Adidas Beyoğlu, Akmerkez, Nautilus ve Armada mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 460 YTL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!